Purple Taila evt mobilya almyacm zaten hevesm vardi herkes moblya alma ii degil diyerek esimi vazgecrtti
Taila Purple canım ben 6 adet iç zıbın iki adet tulum 6 adet çorap yüz örtüsü göğüs pedi 40lı 200 tlye aldm düşün sen 3 parçaya 160 vermişsin pis herif anlıyolar insanına göre satıyolar işte.. ama herşey bi tecrübe oluyor insana
Purple Taila biz genciz ya bn sze iygun bsey ypacm dedi adam iste bi kac sey 160 tuttu baska yere gttik onun zibina 30 dedigi zibinlr 10 lira sok olduk
UykusuzAnne Ahsenveannesi Evet şuanda da 117 tl olmuş düşünürseniz https://www.hepsiburada.com/babyjem-bebek-banyo-seti-5-parca-beyaz-p-AILEBABYJEMBJ2526B?magaza=myra
Taila Purple canım ben ümraniyede bi mağazadan aldm bu saydıklarımı ama site olarakta İnstagramda en ucuz bebek market var tavsiye ederim harika ucuz biyer
Taila Purple canım ben oğlumu büyüttüm şimdi kızımıda onda büyüteceğim 👍 memnun kaldm yani bence büyüyen beşik çok yer kaplıyor park beşiğide ben sevmiyorum diğerleride biraz ufak çocuk sığmıyor zamanla içine 🤔
Taila Sena_1997 henüz demedim ama formdada alanlar olmuş çok memnunlar bende bi sipariş oluşturucam 👍 nohut battaniye portbebe falan almayı düşünüyorum
ZehraS Taila ben pinokyo diye bi magaza var bizim ilcede ordan aldim cnm 50 tl ye herseyi icinde kovasi filesi falan
TimuinMeliskdem Taila bende a101 den aldım tam set dışarda gerçekten gereksiz pahalı bazı a101 lerde kalmış oluyor siz oturdugunuz şehirde ki a101 leri bi dolaşıp sorun belki denk gelir ellerinde varsa çıkarırlar depodan