Buse0146 Bugün tam 34. Haftamdayım Salı günü sezeryanim var. Bugün ve yarın iki doz ciğer için iğne vuruluacağım. İğne gerçekten işe yarıyor mu ? Yaptıranlarda yan etki oldu mu acaba ??
Yasminnnnn Buse0146 İse yarar korkma benim.kuzenim.igne olmadan 34+5 haftalık doğum yaptı bebeği kuzveze bile girmedi
aslhnkrts9 Buse0146 aynı haftada doğum yaptım iki doz yapıldı ciğerden küveze girmedi iğneden dolayı mı bilmem ama faydası olur zararı olmaz
Dinlemeyiseven Buse0146 yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim iğneyi yaptırmanızda fayda var. Evet haftası küçük ama 34-35. Haftalarda doğup sağlıklı olan çok bebek gördüm kilosu ve sağlığı iyise yanınıza verilir :)
teachervera Buse0146 Kızımda yapıldı bana muhtemelen bu bebeğim de de olacak preaklamsi geçirdim ilk de doktorm önlem amaçlı vermişti 37 de sancım 90 çıktı acil ameliyata alındım zaten iyi ki de vermiş yan etkisi olmadı
Buse0146 Yasminnnnn Allahım darısı bana inşallahhhhh🤲🏼🤲🏼🤲🏼 kemoterapi aldığım için muhtemelen kontrol amaçlı ilk girebilir küveze ama inşallah hastaneden çıkarken verirler bebeğimi
fidanylcn 33+5 iki gündür benimde yatışım yapıldı açılmam ve sancım var 4 saat aralıklarla sancı giderici hap veriyorlar erken doğma ihtimaline karşı da iki doz akciğer geliştirici iğne yaptılar bakalım ne olacak
Suey fidanylcn birşey olmuyor canım için rahat olsun aynı ilaclarla aynı igneyle 33+4 te doğum kuveze girmedi
Buse0146 Dinlemeyiseven şu an 2600 görünüyor kilosu doktorum çok şükür üst sınırda iyi dedi ama işte korkuyorum gene de 🥹🥹🥹
Dinlemeyiseven Buse0146 genelde 2 kg altı yatırılır sadece kilo alma amaçlı:) sizinki iyi duruyor inşallah sağlıkla doğar korkmayın haftası gerçekten iyi biraz beklese daha iyi Olur elbette
fidanylcn bana dün 2700 dediler kilosunu haftasına göre iri bir bebek ama ultrason kessin ölçüm yapmıyor genellikle dedi
Buse0146 teachervera çok geçmiş olsun benimde erken alacakları için vurdular bakalım üç gün var doğumuma