Fatmanur12345 Akkdkxjdndbn hmmm pek bilgim yok bu aydan ümitliyim insallah olur öğrenmek için sordum açıkçası cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏🙏🌸🌸
Fatmanur12345 Ask1907FB olan kadar çok olmayanda varmış öğrendiğim iyi oldu cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ 🙏🙏🙏
Ask1907FB Fatmanur12345 rica ederim aynen bende şaşırmıştım olmayınca dış gebelik mi diye korkmuştm snra ki normalmiş
Fatmanur12345 yaasemin Crnsln Pek bilgim yok öğrenmek için sordum cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sizden🙏🙏🌸🌸
Tutaste_ Fatmanur12345 benim ilişkiden sonra hemen bişey olmustı kahverengi akındı 5gün sürdu oylemi oluyor bilmiyorum
Zhrbjts Fatmanur12345 15haftaligım sükür asla kanamam olmadı insallah olmazda kanama hic bir zaman masum degildir ve doktirlarin istedigi 0 kanamadir ama kanama var demek kotu oldugu anlamina gelmez ki geneldede kanama oluyor ama olmamasi en guzel ve istenileni
Fatmanur12345 Zhrbjts taze hamişş hamilelerin duası tutar bana dua eder misin bu ay güzel sonuçlar alayım 🙏🙏🌸🥹🥹🥹
Sehriban_30 Merhaba konu ile alakası yok ama gebelik için C life kullanan varmı yada kullanıp hamile kalan tanıdığınız oldumu kullanmaya başlayacam ama bilemedim