2Princess1Mom Fatmanur12345 Herkeste olmuyor. Mesela bende gebeliği öğrendikten sonra oluyorum. Adete yakın değil. İlk çocuğumda da oldu bunda da 6-7 haftalıkken lekelenme yaşıyorum hastaneye gittiğimde de iki hamileliğimde de sıkıntı olmadığını yerleşme gördüğümü söylediler ☺
Fatmanur12345 Mucizembenimle777 ben bu ay çok ümitliyim insallah gebeyimdir o yüzden öğrenmek istedim canım teşekkür ederim🙏🌸
Fatmanur12345 2Princess1Mom yaaa insallah bu ay bende gebe kalırım yaa bir yıl oldu daha tik yok dualarınıza ihtiyacım var bu arada teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🌸
2Princess1Mom Fatmanur12345 Çok iyi anlıyorum seni. 1.5 yıl ilk çocuğu,1.5 yıl ikinci çocuğu yapmak için uğraştım. Rabbim hayırlı zamanda, sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲❤
Fatmanur12345 Seray11ay yaaa bek bilgim yok bu ay olursa insallah ilk olucak o güzden öğrenmek istedim🙏🌸🌸🌸
Seray11ay Fatmanur12345 iyi öğrendin şimdi. Çok düşünme akışına bırak. Allah hayırlı sağlıklı bı evlat versin. Sana ve isteyen herkese🤗💓🙏
Dilekulgtt Fatmanur12345 ben ilk gebeligimin 6.haftasinda lekelenmistim ondan oncesinden yasamadim doktorda yerlesme lekelesi demisti
Merryy Fatmanur12345 benim diğer hamileliklerimde olmadı ama bunda lekelenmeler oldu adet günümde yerleşme kanaması demişti doktorum