esolinaaaaa Suyum çok fazla değilmiş su sınırda yani şekerli şeyler yeme Meyve yeme dedi doktorum şeker yüklemesi normal çıktı yarın tatile gidiyorum da yani sütlü tatlı falan da mı yemeyeyim ya 🤭🙃
sb17 esolinaaaaa 3 hafta tam diyete dikkat edip hiç tatlı yemememe rağmen sınırdaydl hala, 7 haftaya anca düzeldi, yani bence riske atmayın, bebeğinizi düşünün
Hulo2105 esolinaaaaa arkadaşım kafan mı güzel doktor yeme demiş sana o zaman mizah amaçlı yaz burası oyun yeri mi bilmişlik falan yaptığım yok bişey yazıyosun cevap istiyosun istediğin cevabı almayınca mizah diyosun git ye afiyet olsun
sb17 esolinaaaaa şekerim çıkmamıştı benim, yükleme temizdi yani. Ama su sınırdan inmiyordu. 7 hafta sonra sınır dahiline düştü, ondan sonra az şekilde yemeye başladım tatlı, ama yine de abartmamaya çalışıyorum
esolinaaaaa Hulo2105 normal bir şekilde cevap verebilirsin gelemiyorum böyle mıymıy cevaplara bende sonuçta kimseye böyle gereksiz cevaplar vermiyorum
esolinaaaaa sb17 tamam bende öyle yapıyorum zaten canım ölçüm cihazım var sabah aç tatılardan 1 veya 2 saat sonra ölçüyorum bakalım hayırlısı 🙏🏼 sağolasın
Hulo2105 esolinaaaaa tamam da illa canım cicim demek zorunda değilim doktor yeme demiş dedim bu kadar canın ne isterse yapmakta özgürsün sonra da lafı değiştirip mizah amaçlı diyorsun halbuki sen benim cümleme takılmışsın neyse iyi günler.
sb17 esolinaaaaa doktorunuz risklerini falan anlatmıştır zaten, o yüzden mutlaka dikkat etmenizi öneririm, sonradan keşke dememek için. Ben bebeğim iyi olsun diye dilime 1 çatal bir tatlı bile vurmuyordum(
Silan_Abdullah esolinaaaaa iğne kullanıyorum ki seninki kadar yüksek değildi iki saat sonra ölçtüm diyorsun
esolinaaaaa Silan_Abdullah baya fazla sizin ki o zaman benim açlık 80-95 cıvarı toklukta 120-130 falan çıkıyor
Zeyneppx esolinaaaaa benimde sınırdaydı sonra biraz üstüne çıktı dikkat ediyorum 10 gün sonra kontrolüm var inşallah normale döner 🙂↔️ sende dikkat et canım bir süre uzak kal
Silan_Abdullah esolinaaaaa teşekkür ederim ama çok dikkat et seninki daha küçükmüş rabbim yardımcın olsun çok zor ♥️🦋😇
gayesblog esolinaaaaa doktorun şekerli şeyler yeme demiş ama sen yiyebilirsin tabi ki. Doktora yemedim dersin falan😅