Tutaste_ metemom_ yemeyi versin benimkide ben yemiyim diye yiyo bitiriyo ne varsa . Önceden bana bırakırdı bırakmıyo yiyo arada laf vuruyom vıcdan yapsın dıye 😀 😀 manyak bunlar cidden
Tutaste_ metemom_ evet ilgilenemiyoruz maalesef bebeği düşünmekten aslında yanlış. Ben yemegi topla evi silmderken pestıl yatıyorum oda elinde hep yelefon işine geldi onunda sanki biraz 😀😀
Elzemm_ metemom_ yine de hoş değil o anlamış ama benim memleketime öyle deyince rahatsız etti beni açıkcasi
Elzemm_ Tutaste_ sakinlik değil ya rahatsız oldum biraz fazla belki sahiplendm uzağım diye ekstra belki
Tutaste_ metemom_ sokucan gözlerine işte gruptan mesaj geliyor o geldimi tamam dah bırakmıyor şşhtan beni yürüyüşe götürüyo. Şimdi nöbette özlüyomda gelince oturuyprız ama 😀😀😀
Tutaste_ kardelengurler7 valla öyle ben bpyle diyprumda yapamyadabilirim devlete geçebilirim 🤷illa özel demiyorum artık cünkü cok pahalı cidden
Tutaste_ metemom_ master chef izliyorum buraya yazıyorum temizlik işim bitti patlıyorum boyle 🤷😀 komsum yok bitane vardı Allah’ın cezası gitti allahtan binada tekim arkadasım var uzak ahahahah yanlızlar kervanında bir yolcu ben 😀