metemom_ Tutaste_ saol canım gelene kadar mahvolur kargolar geç geliyor Kız kocama söylesem bu kadar umrunda olmazdı 😂
Tutaste_ metemom_ bakim dedimde ya benimde başka bişey çekmişti burda bulamamıstım delirmiştim ya anlıyorum oyuzden
Tutaste_ metemom_ üzüm boyle azcık eksı azcık tatlı sert kütür kütür 😀😀😀 bulamadım oylede iki üc defa yedim aldım hevesimi olmamıştı tadı yoktu ama olsun 😀tabi bunu nisan yada mayıstı aşerdim bulmadık haliyle 😀en son sipariş vericektim işte biyerden yada birinden iatiycrktim otobuse versın dıye . Ben köyden kaymak çökelek soyledim kargoyla gelsiler iki gün yedim onu ahahaha 😀😀
metemom_ Tutaste_ hep mevsimi olmadığı zamanlara geliyor zaten bu aşerme 😂 hamileliğimin yaz ayına gelmesinin tek iyi yönü çokça erik ve nektari yemem diğer herşeyi berbat
Elzemm_ metemom_ nerdesin ki Adıyaman da dağın başı dedin Adıyaman çok güzel bir yer depremle bitmiş olsada orayı hiç bir yere değişmem
metemom_ Elzemm_ dağın başı dememin nedeni herşeyin bulunmaması yani küçük demeye getirdim söylediğim kızda anladı zaten .
Tutaste_ Elzemm_ sakin ol kardeşim oda yasamıstır depremi zaten geçmiş olsun sizede adıyaman laf etmedi sadece dagın bası dedi oda fazla market olmadıgından dedi onu heryerimiz güzel benim memleketimde dagın başı napalım ama seviyoruz yanı , 😀
Tutaste_ metemom_ kocam ona bile laf ettide dedim dua et erik asermedim sus otur asa verirdin her gün 300 500😀😀 ben hep aşerdiklerimi geç yedim ama yedim sen bence iste iatanbulda yada anrada oturan biri varsa otobuse koysun hamılete gönderiyorum desin göndersin alırlar dolaba hemen
Elzemm_ metemom_ yine de hoş değil o anlamış ama benim memleketime öyle deyince rahatsız etti beni açıkcasi
Elzemm_ Tutaste_ sakinlik değil ya rahatsız oldum biraz fazla belki sahiplendm uzağım diye ekstra belki
metemom_ Tutaste_ kocama 400 e 9 tane erik aldırmıştım hâlâ başıma kalkıyor yerken de bir tane bile vermedin diyo nasıl gözüm dönmüşse normalde ilk ona veririm
Tutaste_ metemom_ ahahahahahahahaahhahahaha hiç te güleceğim yoktu yaaaaaaaa llahım yarabbim ahahah 😀😀😀cidden insanın gözü dönüyor 😀😀😀
Tutaste_ metemom_ yemeyi versin benimkide ben yemiyim diye yiyo bitiriyo ne varsa . Önceden bana bırakırdı bırakmıyo yiyo arada laf vuruyom vıcdan yapsın dıye 😀 😀 manyak bunlar cidden