semrakarahan BirsenT Allah iyiligini versin canim soguktandir dicem bizim bura cok soguk kayseride oturuyom siz nerde oturuyorsunuz
BirsenT semrakarahan Zonguldak ta oturuyorum canım 2 gündür hava iyi ama başım çok Çatlıyor birde saçlarım çok uzun ondanda oluyor sanırım en kısa zamanda kestirecem inşallah☺️
Karadutunannesi BirsenT burdayız ama baya haziran sonu gelecek Bebeğim 16 haftalığız daha cinsiyetimiz belli değil😇
Turkannnn Bizde 17+3 üz erkek bebişimiz herkes sağ sağlim kucağına alır inş 🙏 bu arada alışverişe başladınız mı malum yaz bebeği insan ne alacağını şaşırıyor 🧐 fikirlerimizi paylaşalım
BirsenT Turkannnn ben başladım herkes birşeyler getiriyor çok şükür ama en önemlisi ıslak mendil bez ve zıbın 3 lüsü☺️
Nalanktl BirsenT selam 15+3 Temmuz başı normalde ama Sezeryan olacağı İçin Haziran bu arada bizde kızız Bursa dayız :)
BirsenT Nalanktl neden sezeryan canım 2. Bebek mi bizde bursadaydık da taşındık tekrar memlekete eşim sevemedi orayı çevresi olmadığından☺️
Aslhan semrakarahan 17+0💙 bel ve kalca ağrısı fazlaca surekli gecmeyen ağrı doktora sordum bebek buyudukce öne doğru ağırlık yapıyormuş normalmiş çok şükür baska sıkıntımız olmasın insallah saglikla gelsinler
semrakarahan Aslhan insallah tesekkurler bilgilendirdiginiz icin hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah :)
semrakarahan BirsenT nerden nereye 🤗 aslinda guzel bir program tanismis olduk turkiyenin yurt disindan her bi yandan annelerimis anne adaylarimiz var fikir almak vermek guzel tanistigimq memnun oldum 🤗🤗🤗
Turkannnn BirsenT evet onlar kesin ☺️ Peki kısa kollu mu alıyorsunuz yoksa yenidoğan için uzun mu ben en küçükleri uzun olarak düşünüyorum 3 aylıkları kısa kollu olarak
2kizannesi- BirsenT Haziran kız ayı mı ne bizim minnoş da kız 16+5 olduk 🙈 24 Haziran doğum gözüküyor tabi belli olmaz 👼🏻🥰
2kizannesi- BirsenT Amin inşallah çok heyecanlı zaman çabuk geçsin doğsun istiyoruz valla bir an önce. Eşim diyor Ya yeter bu kadar hamilelik 😂🥳
Gunesdilsah BirsenT bizde 16+4 sanırım oğlum olacak tekrar cinsiyet için gidicem emin olmak için muhammed talha olucak nasip olursa 😊🤰