123mss Moonsherose87 zaten öyle emin olamıyor doktorlar 😊ben kız çok istiyordum ilk kız dendi sonra erkek tabi sağlıklı olması çok önemli ama ne bilim hep kızım olsun istemiştim😊zaten neyi çok istiyorsan olmuyor ben de akışına bıraktım rabbim hangisini nasip ederse artık inşaallah rabbim gönlüne göre verir 😊
BirsenT Ayazayaz zor valla inşallah kısa zamanda bulursunuz isim ☺️ Arsen, arel isimleri de çok hoş canım🤗
BirsenT Sewo canım bende sadece damar atışı gibi hissediyorum ama her zaman değil daha var sanırım ☺️
Krispiim16 Sewo sen hayla hissedemedin mi canım ? Sabah kalktığında aç karna uzan yatakta bekle biraz ozaman hissedersin
Pelinizm Sewo Çok az kaldı canım hissetmene merak etme🙈Biliyorsun benimde birkaç gün sessizliğin ardından birden geldi💓Nasılsın ağrı sızı var mı bakiim?
Evinnn 16+2 olduk bizde ama kordon bacak arasından geçtiği için doktor bişey diyemedi bugün gitmiştim kontrole yine öğrenemedim
BirsenT semrakarahan çok zor oluyor canım bende de bir kaç gündür baş ağrısı oluyor inanılmaz derece zor geçiyor 😖
semrakarahan BirsenT Allah iyiligini versin canim soguktandir dicem bizim bura cok soguk kayseride oturuyom siz nerde oturuyorsunuz
BirsenT Sevdabrs amin canım 3 isimde çok güzel 3 ismi de kağıda yazıp içinden birini seçin sürpriz olsun🤗
Daisyy Guls28 allah bağışlasın benim ismimle aynı olacak kızınızın ismi. Ben ismimden çok memnunum kızınız da memnun olur eminim. İnşallah sağlıkla doğsun adaşım 😊 benim de haziranda oğlum olacak inşallah yeni öğrendik isim netleştirmedik henüz 😊
Guls28 Daisyy çok teşekkür ederim . Yorumunuz mutlu etti beni ☺️ İlk günden beri bu isimden cok eminiz biz de .inşallah siz de oğlunuzu sağlıkla kucagınıza alırsınız 🤗☺️
Evinnn BirsenT haftaya tekrar gideceğim umarım o zaman öğrenirim çünkü gerçekten meraktan çatlayacam 🙈