BirsenT anneeylul Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah sağ Salim de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻☺️
BirsenT AlininAysesii Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağ Salim alırsınız inşallah kucağınıza 🤲🏻☺️
123mss BirsenT bizim cinsiyeti tam oturtamadı doktorumuz😊bir kız bir erkek deniliyor o yüzden emin olmak istiyorum ondan sonra😊
Moonsherose87 123mss doktorunuz özel mi devlette mi acaba en çok hangisi yanılıyor benim içim erkek hissediyorum doktor kız gibi diyor ayrıntılı ultrason u bekliyorum bu arada Haziran 5 i 17.haftadayız
Pelinizm BirsenT Haziran annesi olarak burdayımmmm🙋🏻Bizde 18+4 olduk🙈kızımız olucak inşallah💓İsim henüz karar veremedik 🤗
Ayazayaz BirsenT bende 18+0 cinsiyeti erkek ve isim bulamıyoruz içimize sinen ilk çocuğumda erkek onun adı ayaz buna bulamıyoruz kız olsaydı gerçekten çok alternatif var
BirsenT Ayazayaz benim oğlum olsaydı Kuzey barın yada Eftal Bera koymayı düşünüyorduk erkek ismi kararlaştırmak çok zor gerçekten 😐
123mss Moonsherose87 ben henüz hiç devlete gitmedim çünkü ; burada ki devlet hastanesi bir tane ve aşırı kalabalık o yüzden özele gidiyorum doktor da emin olamıyor ama bu hafta içi gidecem bu sefer inşAllah gösterir😊