reyyhaann Meryyymom31 merhaba İbrahim hoca benim de doktorum kişisel telefon numarası sizde mevcut mu acaba
reyyhaann guneshh İbrahim hoca çok tatlı bir doktor benim ilk gebeliğim kötü bir şekilde sonuçlandı ikinci gebeliğim şuan İbrahim hocayla karşılaştım içimi çok rahatlatan çok babacan motivasyonu çok güzel bi doktor
reyyhaann Glyctkl İbrahim hoca doktorum ama kişisel telefon numarasını almayı unuttum sizde varsa rica edebilir miyim lütfen
Gulll00 Meryyymom31 merhaba canim. Ben doktor bulamiyorum suan kendime. Avicenna da ibrahim bey icin iyi diye duydum. Yorumuna denk gelince sana yazmak istedim. Umarim gorursun. Dogum yaptin mi yada nasil bir doktor memnun musun
Meryyymom31 Gulll00 dogum yaptım seker gibi bi doktor sezaryen oldum guzel gecti dogumum. Sezaryen sonrasi kisiden kisiye bunyeye gore degisir. Ona bisi diyemem .benim iyiydi. Doktorum babacan tatli ilgili arada sirf gormek icin ziyatetine giderim.
Gulll00 Meryyymom31 bende dun gittim muane oldum gercekten cok isindim guven verdi. Dedigin gibi seker gibi bir doktor. anestezin nasildi genel mi yaptin canim bi de sezeryan yerin yapistirma miydi
Meryyymom31 Gulll00 spinal oldum. Yapistirma iki gun sonra bant cikti doğumdan bi gun sonra dus aliyosun
Gulll00 Meryyymom31 kolay geciyo mu spinal. Ben ilkini genel olmustum korktugum icin. Suan hala korkum var ama karar veremiyorum
Humaboz Gulll00 ilk kez gittim ve Sertan hocayla devam etmeye karar verdim. Çok memnun kaldım. Gayet sakin kibar ve her istediğinizi rahatlıkla sorabileceğiniz bir doktor
Meryyymom31 Gulll00 dogum kolaydi sonrasi zor oldu benm icin. Acı esigim düşük belki ondan. Kisiden kisye degisir