guneshh Kızlar bu doktora giden varmı ? Ben doktorsuz kaldım bu doktoru önerdiler ama bilmem etmem. Lütfen giden varsa bilen varsa bilgilendirebilirmi
Meryemkirci guneshh İbrahim beye de iyi diyorlar ama ben belgin hanıma gidiyorum. Esenlerde kendi kliniği var doğumu avicennada yaptırıyor dünya tatlısı bir kadın. Düşünebilirsiniz bence
Gulll00 guneshh atislani benzinligin orda klinik var belgin esen. Ona gidiyorum harika bir doktor tavsiye ederim. Dogumunu avicenna da yaptiriyor
Meryyymom31 guneshh ibrahim hoca candir. Gitmeni tavsiye ederim. 25 haftalikken serklajimi da o yaptı tum risklere ragmen dogumumuda o yaptı tatli seker biri. İlgili alakali evden biri gibi
reyyhaann guneshh İbrahim hoca çok tatlı bir doktor benim ilk gebeliğim kötü bir şekilde sonuçlandı ikinci gebeliğim şuan İbrahim hocayla karşılaştım içimi çok rahatlatan çok babacan motivasyonu çok güzel bi doktor
Meryemkirci Gulll00 valla 20 küsür demişti ilk gittiğim zamanlar 26 haftalık oldum su an zam gelmiş midir bilmiyorum ama çok zam gelmiyor gelse de demişti kendisi.
mrhbslm Gulll00 merhaba memnun musunuz Belgin hanımdan? Sormadan herseyi söylüyor mu ilgili bir doktor mu acaba
Gulll00 Meryemkirci en son hastahaneyle konustugumda 17 bucuk demisti 2.sezeryanim. suan zam geldi mi oraya bilmiyorum. İlla belgin hanimin farkli olur ama cok uçuk olmaz diye dusunuyorum. Ayin 1 inde randevun var o zamana konusurum
guneshh Gulll00 ben avicenna’ya geçen hafta sordum 17 bin dedi. Ama Eylülde zam gelecekmiş haberiniz olsun kızlar ❤️
Gulll00 mrhbslm merhaba. evet cok memnunum. Gercekten harika bir doktor. Herseyi soyluyor. Detayli inceliyor. İnsanin icini rahatlatan enerjik bir doktor
reyyhaann Meryyymom31 merhaba İbrahim hoca benim de doktorum kişisel telefon numarası sizde mevcut mu acaba
Gulll00 Meryyymom31 merhaba canim. Ben doktor bulamiyorum suan kendime. Avicenna da ibrahim bey icin iyi diye duydum. Yorumuna denk gelince sana yazmak istedim. Umarim gorursun. Dogum yaptin mi yada nasil bir doktor memnun musun
Meryyymom31 Gulll00 alanı tup bebek sertan hocanın. Gebelik takibi de yapiyor kotu yorum duymadım hakkinda.
Humaboz Gulll00 ilk kez gittim ve Sertan hocayla devam etmeye karar verdim. Çok memnun kaldım. Gayet sakin kibar ve her istediğinizi rahatlıkla sorabileceğiniz bir doktor
Meryyymom31 Glyctkl 25. Haftada rahim agzi kisaligindan ve hunilesmeden. Acil serklaja alindim. 37+3 de dogum yaptım
Glyctkl Ben 2. Gebeliğim ilki erken oldu çapa da doğdu şimdi ibrahimm hoca ile devam ediyorum çok mutluyum beni rahatlatıyor ve öyle ilgili bir doktor görmedim allah razı olsun ondan tavsiye ederim 🙏🏼
reyyhaann Glyctkl İbrahim hoca doktorum ama kişisel telefon numarasını almayı unuttum sizde varsa rica edebilir miyim lütfen