Nurtanesi89
Avrupa yakası değil ama ben yine de önermek istiyorum. Ben 20. haftada acil serklaj oldum. Hastaneye gittiğimden rahim ağzım 15mm nin altındaydı ve epey açıklığım ve hunileşme vardı. Bir de bebişimin amniyon sıvısında çok ciddi bi enfeksiyon vardı, benim için hayati tehlike oluşturmuştu. Acildeki nöbetçi kadın doğumcu ilk gittiğimde o kadar umutsuz konuştu ki size anlatamam. Bu bebeği kurtaramayız daha gençsiniz tekrar olur dedi. Hem benim hem bebişimin hayatını altunizade acıbademdeki ahmet tayyar hoca kurtardı. Enfeksiyonu bastırmak için hiç vakit kalmamıştı, enfeksiyon düşmeden de serklaja alınamadım ayrıca enfeksiyon benim hayatımı de tehdit ediyordu. İlk hastaneye yattığımda 2 gün içinde enfeksiyonu bastıramazsak bebeği zaten biz almak zorunda kalıcaz dedi ahmet hoca🥲 Sonra kendisi bizden onay alıp risk aldı deneysel bi tedavi uyguladı, önce enfeksiyonu bastırdı sonra serklajımı yaptı. Hem benim hem bebişimin hayatını kurtardı. Şimdi 29+3 e kadar gelebildik allaha şükür. Gerçekten ahmet hoca olmazı oldurdu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum😊