Derinmom Alparslanmom__ ben aşırı susuyorum ama asla geçmiyor o his su içsem de soguk içiyorum o de mide yanması yapıyor
Cimenn1223 Alparslanmom__ ilk kızımda da son ayımda yaşamıştm normalde su pek tüketmem kana kana içiyordm havalarn da etkisi var aşırı sıcak ilk kızımda son haftalar böyle oldum 2.kizimda erken olmaya başladi
Cimenn1223 Alparslanmom__ önemli birsy olarak düşünmedigm icin sormadm havalardan oldgnu düşünüyorm kizimda da ayni ayda hamile kalmştm
Cerenemir6734 Bende de aynı sorun var susuz duramıyorum mideme bulantılar geliyor içmeyince . Dehidrasyon varmış bende vücudum suyu tutmuyormuş ne kadar içsemde . İçtiğim gibi tuvalte çıkıyorum ama
Cerenemir6734 Alparslanmom__ dehidrasyon vücudun su tutmaması direkt ter yada tuveletle atılması ne kadar su içsek de vücut suyu tutmadığı için hep su ihtiyacı hissediyorsun ben en az 4 litre su içiyorum ama zorla değil içim gide gide 😁
Cerenemir6734 Alparslanmom__ iyi bir şey değil işte hep eksik hissediyoruz o suyu boşa içiyor gibi oluyor tutmuyor vücut suyu su ihtiyacımız gitmiyo o yüzden
Cerenemir6734 Alparslanmom__ benim sadece uzun zaman çıkmayınca tuvalete yani sabahları ama genelde açık oluyo