Eslam insanları yanlış yönlendirmeyin ve yalan bilgilerle diğer hamile arkadaşların kafasını CAHİLCE meşgul etmeyin şeker yüklemesi ve şeker taraması aynı şey değildir ilk önce şeker taraması 50 g şeker ile yapılır kötü çıkması durumunda 15 gün diyet uygulanır hala düzelmeyen sorunlar varsa doktorunuz 75 g yani şeker yüklemesini ister 50 g ile yapılan şeker tarama testi ZARARLI değildir ve eğer gebelik şekeriniz var ve bu testi sırf bilimden daha iyi bildiğini iddia eden cahiller yüzünden yaptırmazsanız bebeğiniz doğduğu an yüksek şeker değeri olan sizinle aynı değere sahip bebek kordonu kesildiği an NORMAL ŞEKERİ OLMAYAN insan değerine bir anda şeker düşüşü yaşar ve bu da ALLAH KORUSUN kalıcı hasarlar bırakabilir !!!!!! artık şu testi yaptırayım mı yok şeker zararlı diyorlar yok ikili tarama şöyle diyorlar diye algı yaratmayın ÇOCUĞUNUZUN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ BİLMİŞLİK YAPMAYIN !!!!!!!!!!!!!!!!!! örnek de vereyim ben şeker taramasını yaptırdım ne ailemde ne bende kronik olan olmayan hiçbir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen benim değerlerim ÇOK YÜKSEK ÇIKTI ve ben 15 gün diyet sonrasında düzeltebildim şu an şeker yasak değil ama dikkatli olmam gerekiyor lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin burada sizin yazdıklarınızdan etkilenen çok insan olabilir doktorunuz NE DİYORSA ONU YAPIN bizim bilmediğimiz neler biliyor yıllarca okuyor insanlar BİLİM YA BİLİM BU siz nasıl daha iyi bilebilir ve karar verebilirsiniz testlerin zararlı olup olmadığına!