Busra_karsu Biz bugün 6+3 olduk bizimle aynı olan varmıdırrr ses verin 🫢🫢🙈 şikayetleriniz neler ? Başladımı?
Gizem1992 Busra_karsu ben 6+ 1 im keseyi gördüm iki gün önce 7 mm di on gün snra tekrar gel dedi aslnda belirtim de yok bulantım 1 hafta oldu şimdi yok arada bi anıden kalkınca başım dönüyor okdr
Hilalsny Busra_karsu 5+5im dün doktora gittim keseyi gördük 2 hafta sonraya randevu verdi hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız dedi 🥰
Dfnsyn Gizem1992 ben de 5+0 ım bugün kesemiz 6 mm görüldü çok şükür Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi doktorum umarım bir sorun olmaz
Dfnsyn Gizem1992 kaşık ağrım ve bel ağrım biraz da uykuya meyil harici bir belirti şimdilik yaşamıyorum şükür sizde durumlar nasıl nelere dikkat ediyorsunuz
nazli_0101 Dfnsyn bebeği gördün mü peki kesede . Bende 5 haftaligim da kese göründü bebek görünmedi. 10 gün sonra tekrar gidecem kontrole
Gizem1992 Dfnsyn 5 yaşında oğlum var aslnda bu dönemde yatmak dinlenmek lazm ama mümkün olmuyor çocukla. Bnmde belirtim yok 1 hafta kadar bulantı oldu şimdi oda yok
Dfnsyn Gizem1992 benim de ilk gebeliğim ama çalıştığım için ben de pek dinlenemiyorum sadece akşamları daha erken uyuyorum artık
Leylaaa123 Gizem1992 benim de 5 buçuk yaşında oğlum var 6+6 haftalık hamileyim. Çocukla zor oluyor gerçekten. Bir de benim aşırı bulantım var artık ellerim falan titriyor ayağa zor kalkıyorum bulantıdan nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Dfnsyn nazli_0101 hayır bebeği görmedi, henüz görülmez 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışına da o zaman bakarız dedi
Dfnsyn Gizem1992 amin inşallah çok teşekkür ederim Ben biraz korkuyorum bir şeylerin ters gitmesinden gerçekten zor bir süreçmiş umarım sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız Dün kesemizi 5+0 da 6 mm olarak gördük
Aslaninannesi_ Bizim pazartesi günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını gördük doktor gösterdi güm güm atıyordu 😀 fakat haftaya dinleyeceğiz şuan duyamayız dedi . Beklemek çok zor gerçekten 😀 siz duydunuz mu
Dfnsyn Gizem1992 maşallah 🧿 inşallah bize de sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin güzel Allahım 🙏🏻