Cennet-polat Hicran57 ben kendim 26derece de açıyorum ilk bı içeriyi biraz soğutup sonra 26da açıyorum geceleride 27de açıyorum çünkü biz kendimizde üşüyoruz yani sen nasılsın bebekte öyledir bence
Hicran57 Cennet-polat üşüdüğünü düşünmüyorum da suyun içinde olduğu için sadece mideme tekme attığı için ağrı olduğunu söylemiş bi kaç kişi ondan olduğunu düşünüyorum
Pamuk Cennet-polat En uygun derece bebek doğunca da 20-24 arasıdır.Doktorumuz ve bir çok doktor 24 derece üzerinde bebeğin rahatsız olacağı görüşünde.Bebekler üşümez bizler gibi.
Cennet-polat Hicran57 anne karnındaki bebek üşümez zaten ben doğmuş bebekten bahsettim terleyipte klima soğuğu size çarpabilir rahatsz olabilirsiniz ama bebekle alakalı degil
neslsah-1 Hicran57 bende vantilatörün karşısında duruyorm bazen o yüzden benmde midem ağrıyo klimadandır canm
Hicran57 Cennet-polat postta 31 haftalık hamile olduğumu belirttim henüz doğurmadım ki klima çarpsın bebeğime 😄
Tuba680 Hicran57 ben çok şidetli kusuyorum kaç gündür Doktor’um bugün klimadan olduğunu söyledi serum falan yaptı pek bir etkisi yok
Hicran57 Tuba680 uyku moduna al canım yatarken ben öyle yapıyorum uyuduktan sonra serin sıcak farketmiyorum ben uyuyunca kapanıyor