Hicran57 Kızlar malum sıcak 31 haftalık oldum ve çok bunalıyorum sürekli ekonomik modda çalışıyor ama midem ağrıyor 2 gündür acaba klimadan mi yoksa cocuk mideme vurduğu için mi bilemiyorum
Pamuk Hicran57 Yaz ayına denk gelmişti hamileligim 7/24 klima altında geçirdim şuan bebeğim de klima olmadan durmuyor😅
Zeyyno_ Hicran57 klimayla bı alakası yoktur de bnce bnce sürekli açıyorum klima olmazsa yerimde oturamiyorum
tamamdanolmuss Hicran57 ben de klima altında duruyorum. Herkes diyo hasta olacaksın. Napayım klima olmayınca iç çamaşırıma kadar terliyorum sırılsıklam oluyorum.
Pamuk Hicran57 Doktorumuz derece 20nin altına inmeyecek 24 ün üzerine çıkmayacak dedi.23 te falan çalıştırıyorum.
Pamuk Satisati Doktorunuz söylemiyor mu yada doktorları dinleyin klimalı ortamda bebek ayarı 22-24tür.24 üzeri bebeği sıkıntıya sokar.
Fikriminincegulu Satisati Bunu size kim dedi 26nin altına düşürmeyin diye??? Kışın bile 25 26 anca olmalı.
Satisati Pamuk doktorum söylemedi bebeğim atletle durduğu için o şekilde dercede tutuyordum yanlış mı yapıyorum
Pamuk Satisati Canim doktor bize 20 24 dedi.Nettede arastirabilirsin bilgiler bu şekilde.Bebegi soğuk değil sıcak hasta edermiş.
bonik Benim de sol göğsümün altında ağrı var günlerdir klima altında olmayınca da oluyor bence bebek baskı yapıyor.
Neferut Hicran57 ben dayanamıyorum klimaların hepsini çalıştırdım tüm ev soğuk olsun diye. Ölücem yoksa çok sıcak hava
Hulo2105 Hicran57 derecesini 23-24 yaparsan rahatsız etmez bende bütün gün açık duruyorum 21 de bana denk gelmiyor direkt gelse duramam tutulurum