ceylanayk demirgizem bende fatih şahine gidiyorum insana yaklaşımı konuşması çok iyi benim sıkıntılı bir gebeliğim var olayi cok iyi yonetip guzel konusmasi sayesinde zor surecleri atlattim tavsiye ederim
kbratrkylmz Ya bende betül hanıma gidiyorum 2.defa gittim şimdilik iyi gibi ama ahlaz hanım varmış onun adını çok duydum
Erklslvi Hamileliğimin 6. Ayı bitmek üzere başından beri Betül hanıma gidiyorum hamileliğimin başında düşük riskim vardı süreci çok güzel yönetti çok olumlu, pozitif bir insan gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim 😊
kbratrkylmz Erklslvi ya çok sevindim duyduğuma bende iyi mi kötü mü anlayamadım bir de sürekli dr değiştirmek istemem şuan tatmin oldum. Bir şey daha soracağım ben ilk gebeliğimde başka bir hastaneye gidiyordum orada 8.hf da bile 3 boyutlu usg yapılıyordu çocuğumu çok rahat görüyordum ama şimdi bi kere bile doğru düzgün göremedim hep bi karanlık silüet acaba cihazlar mı yetersiz yapılıyor mu 3 boyutlu usg
Erklslvi kbratrkylmz Bende ilk başlarda tam olarak böyle düşünüyordum ilk gebeliğim dört boyutlu ultrason için gün sayıyordum hatta net görebilmek için 😅 Dört boyutlu ultrasondan sonra renkli göstermeye başladı ama bana belki küçük olduğu için mi uygun görmüyor diye düşündüm sonra sormanızda fayda var renkli gösterebiliyor yani 🌸
kbratrkylmz Erklslvi Çook teşekkürler 😇 bir de sizce sezeyan yanlısı mı? İlk gebelikte memorial bahçelievlerde başladım oradaki dr bana 20.hf gelmeden bebeğinin başı büyük sezeryan olabilir gibi şeyler söylüyordu haliyle neden başı büyük hidrosefali mi o mu bu mu inanılmaz kafaya takmıştım. Allahtan hemşireyiz eşimle az çok biliyoruz sezeryan falan yönlendirme yapınca dr değiştirdim bana başının büyük olması ile hiçbir alakası yok o sezeryana planlama yapmış dedi çatır çatır doğurtucam dedi doğurttu 😂 yani böyle sez falan gibi şeyler söylüyor mu kendisi
Erklslvi kbratrkylmz Bu zamana kadar Doğumla ilgili henüz konuşmamıştık geçen hafta kontrole gittim ben sordum doğum hangi aya ne zamana denk gelir diye o da tabi ki bebeğe bağlı olduğunu benim ne istediğimi sordu normal doğum düşündüğümü söyledim ben fakat suni sancıdan korktuğumu da belirttim kendisi de bana zaten suni sancıyı çok desteklemediğini ilk önceliğinin kendi sancımın gelmesi olduğunu söyledi bazı özellerde sırf para için sezeryan yaptıklarını duydum ama Betül hanımda öyle bir şey hissetmedim dediğim gibi önceliği bebeğe ve benim ne istediğime bağlı olduğunu söyledi 😊
kbratrkylmz Erklslvi Çok teşekkür ederim tüğm sorularıma sabırla cevap verdiniz 😊 sağlıklı gelsin inşallah 🌸
Nurrr26 kbratrkylmz Erklslvi Merhabalar, ikinizde betül hanımla devam ettiniz mi memnuniyetiniz devam ediyor mu normal doğum mu sezeryan yanlısı mı bilgi verirseniz cok sevinirim 🥰
kbratrkylmz Nurrr26 merhaba. Evet hala devam ediyorum. 29+4 üm şuan. Tatlı, ilgili bir dr bence. Şuanlık normal gibi ama bende durumlar karıştı biraz 🥲 o yüzden bilmiyorum nasıl olacak yazarım ama
Erklslvi Nurrr26 Merhabaaa doğum yaptım bebişim iki aylık oldu bile 🥹 35+4 haftada sancım geldi muayeneye gittiğimde nst kasılmalar çıktı alttan muayene de ise açıklık Betül hanım süreci çok iyi yönetti sağolsun her zaman whatsapp üzerinden kendisine ulaşabildim 37 haftaya kadar minik kızımı içerde tutabildik 😍 durumum riskli olduğundan her hafta kontrole gidiyordum ve son kontrole gittiğimde fena bir gribe yakalanmıştım öksürüklerim açıklığımı ilerletmiş minik kızın doğumu başlamıştı ama alttan muayenede çatımın basık ve dar olduğunu söyledi zaten gripten dolayı da zor nefes alıyordum sezeryana karar verdik o ana kadar normal doğum gibi ilerliyorduk ama bebiş geliş şeklini kendisi seçti 🥰
Nurrr26 kbratrkylmz sizin az kalmış 😇 bebeğinizi sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Doğumdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😇
Erklslvi kbratrkylmz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Betül hanım bizi minik kızımıza kavuşturdu darısı size 🥰
Nurrr26 tugbamehmetbaki Erklslvi çok teşekkür ederim, gözünüz aydın😇 Bebeğinize kavuşmuşsunuz, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah 😇❣️