Rosemihra Emineseugur ayyy😭 duygulandım kan görmekten bıktım korkuyordum en azından kalp atışını duysam diyorum içim belki rahatlar . İçim rahatladı ama neler yaşamışsınn yalnız değilmişim
Rosemihra Mzzz aynı benn şu an öyle zannediyorum düşük yapcam diye korkuyorum 🥹 Maşallah çok sevindim çok . Banada nasip olsun inşallahh 😭
Mzzz Rosemihra amin canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur vallahi lavobaya gitmeye korkar olmuştum bende psikolojim bozulmustu rüyamda düşük yapıyordum hep rabbim kimseyi bununla sinamasin zor zamanlar ama gelip geçiyor çok şükür
Meryka Rosemihra şükür 🙏🏻 yat tabi ben hala yatıyorum yatmaya da devam edicem gibi. İyi misin peki kanaman deval ediyor mu
Rosemihra Meryka kanamam durdu şükürler olsun . Ama enfeksiyon olmuşum idrarda çıktı . Bulantılarım yüzünden su içemiyorum ondan oldu diye düşündüm ama bilmiyorum . Aynı ben de evde dinlenmekteyim hep . Sanırım tüp bebek olanlar daha hassas öyle düşünüyorum
Meryka Rosemihra riskli dönemi atlat hayırlısıyla geçer bunlarda dikkat et bol bol dinlen 🙏🏻 sevindim senin adına 😘