yasminnnnnnn Pamiramsi bende yaa ilk defa test yapmadan kan verdim ya aslında dün dişçiye gittim normalde hiç midem bulanmaz adam her baktığında midem bulandı vereyim dedim😅
Mervis61 NigarH bence adetinizin gecikmesini bekleyip tekrar bi kan verin derim baya belli çünkü bu teste göre hamile olmanız lazım Allah Allah
Merve59630 Bade0022 benim değer 1.9 çıktı siz tekrar beta testi vermiş miydiniz artış ve var mıydı inşallah artmaz benim de adet olurım 🫠
Mervis61 Ard19se evet yaptım ama o kadar silik bi çizgi çıktı ki neredeyse belli bile olmuyordu ama tabi silik de olsa 2. Çizgiyi görünce direkt kan verdim çok şükür ki varmış
yasminnnnnnn @Bir_nazenin01 @elif475475 @Cnsgumus @Gkce18 @Mervis61 @bsra4213 @Pamiramsi ayy negatif kızlar yaa
bsra4213 yasminnnnnnn olsun daha 3 gün varmış canım ya üzüldüm adına ben de hep negatif görmekten çok yoruldum adetim geçmeden test yapmıyorum hiç
elif475475 yasminnnnnnn hayırlısı olsun inşallah ben de ikinci çocuk 5 ay denedim olmadı 5. Ay tuttu kısmet
NuralDonmez Benimde adetime 4-5 gün var doktor kan istedi hcg değeri 12,9 çıktı. Yarın ilk işim hekime göstermek olcak. İnternet umarım yanıltmaz