Çok mantıklı düşünüyorsunuz siz nasıl rahat edecekseniz öyle olmalı. Benim ilk doğumum annem gelsin istiyorum ama evle yemekle ilgilensin diye çok mahrem ihtiyaçlarımı annemden bile istemek istemiyorum, kimsenin yanında mememi açıp bebeğimi emziremem eşim hariç. Annem geliyor diye karşılık olarak kayınvalidemin gelmesine de razıyım ama eşimin ailesi cümbür cemaat gelme planları yapıyor erkek çocuk ne işleri varsa, bir hafta oldu öğreneli sinirlerim aşırı bozuk durduk yere beni strese soktular. Ama ben de bir kaç güne eşimle konuşup başımda kalabalık istemediğimi rahat edemeyeceğimi mahrem bir durumda olacağımı bebeğin de benim de mikroplara çok açık olduğumuzu ilk günlerimi sessiz huzurlu bir ortamda geçirmek istediğimi anlatacağım arasın annesini konuşsun o da arasın diğerlerine söylesin kimsenin kalbini düşünecek durumda değilim valla bebeğimle kendimi düşünüyorum. Lohusa halimle 10 kişi evimde yatılı kalma planları yapıyorlar. O halimle odaya tıkılmak banyo tuvalet sırası beklemek istemiyorum ben ya. 3 ay bulantıdan öldüm aç kaldım beslenemedim biri de çıkıp geleyim sana yemek yapayım evinin işine yardım edeyim demedi ama şimdi evin müsait mi ister misin demeden kendi kendilerine planlar yapıyorlar ama ben bozarım bu planları.