Tatligebe Cyla2014 kahramanmarasliyim ama gurbetteyim gorunce dayanamadim yazdim selam olsun guzel memleketime
Hllkaraca Cyla2014 erkekte rahat olmam diye tercih etmedik bir de bizim biraz şans oldu önce test için vatana gittik hilal hanıma gidecektim sistem yoktu sabırsızlanınca megaparka gittik orda da derya hanıma tesadüfen girdik memnun kaldım 😊
mrsssblt Cyla2014 Bir Maraş gelini olarak bende yazayım 😁 Ahmet Hakan Bayazıt'a gidiyorum,gayet memnunum. Siz sormadan aklınıza gelmeyecek soruların bile cevabını verip,aydınlatıyor sizi🙏🏻
Pszge Merhaba hanımlar iki düşükten sonra bende dr değiştirmek istiyorum tıp fakültesinden bi dr olsun istiyorum hilal hanıma gidiyordum iyi bir dr çok ilgilendi ama iki düşük sonrası tedirgin etti artık beni zor da olsa toparlandım allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸tıpta dr bilgisi olan yazarsa memnun olurum
Alpfunda Pszge tıpta bildiğim kadarıyla tek doktor yok görümcem gitti her gittiğimde farklı bi doktor oluyor dedi tam net bilmiyorum ama
Gmzcyln Pszge deniz cemgil Arıkan özel muayenesi de var ben 3 düşük yaptım ve bi kızım var şu an da ikinciye hamileyşm
Nagihaneskikilic Pszge tıpta asistanlar ilgilenir ama öğretim görevlisi dç.dr murat bakacak var 4 den sonra muayenesi
Pszge Alpfunda olabilir çünkü dün aradım randevu almak için dr seçemiyorsunuz dedi ama hamile birini düzenli olarak bir dr takip etmesi gerekmez mi korkuyorum da artık iyi dr olsun istiyorum Hakan Beyazıt’a gittim hamileyken ama o da çok para ya
Alpfunda Pszge benim ilk hamileliğim çok yüksek düşük tehlikem vardı hilal hanıma gidiyorum çoğu gitti azı kaldı çok şükür gidin derim
mrsssblt PszgeCanım merhaba,nasılsın? Tıpta uğurkan hoca vardı,Maraşlifedan tıpa geçmişti hala orada mı bilmiyorum bir araştır istersen.Onu da öneriyorlar,ben Hakan Bayazıta gidiyorum.Sende ona gitmişsin memnun mu klmadın? Doktor değiştirme sebebin ne özel değilse..
Mother Pszge canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsun Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah kesinlikle Deniz Arıkan a gitmeni öneriyorum Perinatolog Megaparkın arkasında özel muayenehanesi var
Pszge Alpfunda senin gibi diyenlerde çok hadi inşallah allah kolaylık versin sanada sağlıkla kucağına al inşallah
Pszge mrsssblt merhaba canım bi arkadaşım düşük sonrası ahnet Hakan’a gitti doğumunu da yaptı özelinde memnunum dedi gittim bende bi nedeni yokta hilal dr un söylediklerinin aynısını söyledi gerek duymadım sadece ama iyi drmuş duydum
mrsssblt Pszge Allah vaktiyle kucağını doldursun inşallah🙏🏻 İyi bir doktor,arkadaş gibi yaklaşımıda o yüzden sordum.Bende korkuyorum sezeryan yanlısı maraşta bir çok doktor Gaziantepte falan mı doğum yapsam diye o yüzden sordum 🙏🏻