Kelebek123 Cyla2014 ilk gebeliğimde Alparslan Özdarendeli idi doktorum. Bunda Müjgan Özdarendeli. Megapark Hastanesinde. 😃
Tatligebe Cyla2014 kahramanmarasliyim ama gurbetteyim gorunce dayanamadim yazdim selam olsun guzel memleketime
seyma281015 Kahramanmaraş annesi değil de kahramanmaraş geliniyim 😂 görünce dayanamadım yazdım selam olsun Maraş’a 🤗
Kelebek123 Hllkaraca ben de ona gidicem artık. Çok duydum methini. Zaten henüz gebeliğimin başındayım. 8 haftalık 😊😊
Ifjtjtjtj Hllkaraca derya hanım kesinlikle maras takı en iyi doktorlardan diyebilirim samimiyeti guler yuzu insanı rahatlatısı yeter haftaya dogumum var ınsallah o da bu surec gibi guzel gecer 🤲😀
Hllkaraca Cyla2014 Evet çok şükür güler yüzlü rahatca konuşabiliyorum çok fazla kalmıyorum içeride ama tavrı rahatlatıyor insanı
Hllkaraca Kelebek123 hayırlı olsun inşallah 😊 doğum nasıl olur bilmiyorum ama süreçte ıyi çok şükür 😊
Cyla2014 Hllkaraca ben daha önce bayana gitmiştim ama hiç memnun kalmadım diye denemedim hiç. Önder beyi de övüyorlar Maraş’ta . Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz
Hllkaraca Cyla2014 erkekte rahat olmam diye tercih etmedik bir de bizim biraz şans oldu önce test için vatana gittik hilal hanıma gidecektim sistem yoktu sabırsızlanınca megaparka gittik orda da derya hanıma tesadüfen girdik memnun kaldım 😊