sedefyrs1101 Eşim 26😇 Ben 26 😇 1 Numara 2buçuk👶 2 numara 1buçuk 👶 3 numara 12 haftalık🤣 2 Oğlum var 3.yü daha bilmiyoruz:d 4senelik evliyiz 😇
Minnosaannee sedefyrs1101 sizde kısacık süreye 3 bebe sığdırmışsiniz tebrik ederim Allah bağışlasın evlatlarınızi 😀 zor ama güzel olur
2Princess1Mom Minnosaannee Ben 26, Eşim 28 yaşında. 6 yıldır evliyiz. 1 tane kızımız var 4 yaşında. 2. Numara yolda 12+6 haftalık 🥰
Nisapoyraz4270 Minnosaannee 10 aylık evliyiz ben 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında bebişimizin gelmesine de son 65 gün 🥰🐣
Minnosaannee BekarAnne19 şimdi böyle okuyunca şaşkınlık yaratıyor yazınız ama hikayenizi biliyorum. Sağlıkla büyütün yavrunuzu huzur dolu yıllarınız olsun 🥰
Emineecee Minnosaannee 😂😂 yok ben gittim de bu ara gebelik şüphem vardı geri döndüm. Hâlâ hamilemiyim yoksa başka bişey mi var bilmiyorum ama yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı artık.
Minnosaannee brnaksyince Allah bağışlasın siz mi geç düşündünüz nasip mi olmadı baya uzun süre olmuş çünkü 😀
Cansu-2600 Minnosaannee Ben 30 Eşim 30 Eylül’de evliliğimizin 3. Senesi dolacak 25+5 haftalık hamileyim ilk bebeğim 💕
AjdaDiri Minnosaannee Ben 31 Eşim 31 ilk oğlum 7 yaşına girecek aralıkta Şimdi hamileyim 31+1 deyiz kız 🥰🥰😇😇😅😄 8 yıllık evliyiz