Kaderozy Minnosaannee benim yaşım 28 eşim 26 oğlum 5 l,kızım 3.5 33 haftalikte hamileyim bir oğlum oluyor
Kaderozy Minnosaannee evet ben buyugum ama dışardan benden daha büyük görünür yaşımı küçük gosteriyorum 🤗
Cylnrcp1410 Minnosaannee eşim 32 Ben 27 Oğluşum 3 yaşında 🥰 İkinci oğluşum da 24 Temmuz’da geliyo Allah’ın izniyle 🥰 4,5 yıllık evliyim 💕
miavega Minnosaannee eşim ve ben 30 yaşındayız. 12 yıldır beraberiz 5 yıldır evliyiz. 1 numara yolda bekliyoruz 35 haftalık hamileyim 🥰
_ozlmm Minnosaannee Eşim 32 Ben 25 oğlum 21 aylık kızım 27 haftalık sabırsızlıkla doğmasını bekliyoruz 🙈😂
Minnosaannee brnaksyince Allah bağışlasın siz mi geç düşündünüz nasip mi olmadı baya uzun süre olmuş çünkü 😀
ipekky Ben 26 eşim 29 yaşında 11 senedir beraberiz 1 senelik evliyiz 28 haftalik hamileyim kizim oluyor 🥰🤗
Zeyyno_ Minnosaannee Eşim 27yasinda Bende 22yasindayim Kızım 3bucuk yaşında Bu yıl Aralık’ta 4u dolduracak Şimdi 33+5haftalik hamileyim Oğlum olacak 🥰🥰 5.yilimiz evliliğimiz de 💕💕
Aerithma Minnosaannee ben 31 yaşındayım. Eşim 30 yaşında. Ağustos’ta bir sene olacak evleneli. Oğlumuzda 22 günlük. 🙂