Cudana Ben de bekliyorum öğretmenim ben de, zaten ağustosa denk gelen iznim yanıyor, sadece bir hafta doğum sonrasına aktarabiliyorum. Yani bebeğim 9 haftalıkken okula başlayamam tabii ki, rapor alacağım ama umarım gerek kalmaz izinler uzatılır
Ela98 Cudana Rapor en fazla 40 gün diye biliyorum ama hocam fazlasını alabiliyor muyuz bilginiz var mı ?
Cudana Sema125 Aralık ayında alacağım 10’ar günden yaklaşık 30 gün. Zaten senede en fazla 40 gün iznimiz var (heyet hariç). Ocakta hak yenileniyor, tekrar rapor alacağım 20 gün kadar, ilk dönemi bu şekilde kapatacağım. İkinci dönem heyet raporu için uğraşacağım ama umarım hiç gerek kalmaz izinler uzar
Ela98 sedakcar Kesinlikle katılıyorum izin herkesin önceliği bence, ben de her an dua ediyorum aklıma geldikçe🙏🏻
Hilalsny Ela98 evrene olumlu mesaj gönderelim kızlar arttırılsın inşallah muhtemeşem olur bizler için. En azından belli bir kısma kadar kendimiz bakarız çocuğumuza
Esum48 sedakcar ben milli egitime sordum sehir disindsn alabilirsin hafta sonu giris yapmak sartiyla dedi
Dkblz Ela98 kesinlikle izin çok çok iyi olur bende branşçıyım doğumum Eylül sonu gözüküyor doğum öncesi tatilde gidiyor çoğu yoksa çalışıp sonraya aktarmayı düşünüyordum. Bu yasalaşırsa güzel olur
sedakcar Kızlar bu yasa ne zaman çıkar ya acaba Meclis tatile girmeden çıkar mı yada bugün kabine toplantısı olursa açıklanır mı
Ulcakf Bende memurum dört gözle bekliyorum doğumum 10 gün sonra. Zaten en baştan beri hata bu olay 2 aylık bebek bırakılır mı akıl var mantık var. Maaşın hepsinide vermesinler yarısınıda razıyım ama izni uzatsınlar diye dua ediyorum.
sedakcar Ulcakf aynen benimde 10 günüm kaldı maaş konusunda size hak veriyorum yarısına da razıyız yeter ki şu izin çıksın artık
Esum48 sedakcar ama milli egitimden milli egitime degisiyordur belki cunku bir yerde sehir disini kabul etmiyceklerini yazmisti bir hoca