__mervez__ Geç döllenme olursa adet gecikmesinden kaç gün sonra belli olur 7 gün geçti kan verdim negatif çıktı ama hala regl olmadım acaba mı diyorım en geç ne zaman öğrendiniz başta negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı umut olun lütfen
bssa __mervez__ normalde 3 aralık reglim fakat 24 aralık regl tarihim kabul edildi 18 ocakta 34.8 kan testim sonuç verdi kese görünmesini ve kimyasal gebelik olup olmadığını teyit etmek için bekledik doktor geç döllenmem olduğunu söyledi ve şuan 29 haftalık hamileyim
Mucizembenimle777 __mervez__ ya sorması ayıp adet tarihinizden kaç gün önce ilişki yaşadınız. Ben ayın 7sinde son ilişkimi yaşadım bat 17 yani dündü hala regli olmadım sizce bu şekilde geç döllenme olabilir mi ya?
Nananan __mervez__ benim ilk bebeğimde de geç döllenme olmuştur gecikmeden bir gün önce yaptım silik çıktı 3 gün sonra net çift çizgiyi gördüm ikinci de bayağı geçmişti hamile olabileceğimi tahmin etmedjn adet olurum diye bekledim gecikmeden 11 gün yaptım ilk testi çift çıktı
bssa __mervez__ evet 1 hafta önce negatif çıktı 1 hafta sonra pozitif çıktı kan testinde de pozitif çıktı ☺️
__mervez__ bssa gzm2410 Anladıım. Bende bir hafta sonra tekrarlayacağım testi hala regl olmadım çünkü
__mervez__ gzm2410 bende öğrendim bugün 28 ile pozitif çıktııı herkesten önce size söylemek istedim 😅😅😅🙏🙏🙏
Betsin __mervez__ hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 💗 tam olarak kaçıncı gününüz de öğrendiniz? Benimde 5 gün geçti kan verdim 0.1 çıktı hala adet olmadım yarın 6. Gün 🥹
gzm2410 __mervez__ pazartesi 357 çıktı doktor artış yavaş ama iyi dedi pazartesi tekrar çağırdı sizin nasıl