Msydn6 Ebrualbayrak_ ben 3 sene önce 2. sezaryenimi olmuştum çam sakurada memnun kaldım şimdi yine orda takipliydim şuan 38. Haftadayım pazartesi son kez kontrol var gün verecekler 3. sezaryenim için bakalım inş bu hafta alırlar🌸
Ebrualbayrak_ Msydn6 inşAllah güzel geçer Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ ben normal düşünüyorum ama bakalım benim kızım nasıl gelmek isteyecek 😂😂
Mervee96 Msydn6 muayeneler ne zamandan sonra sıklaşıyor acaba benim evim biraz uzakta şu an 29 haftalığım salı randevum var benimde
Mervee96 Ebrualbayrak_ bende orda düşünüyorum bilmiyorum bir kere sadece muayeneye gittim çamsakuraya 29 haftalığım salı gününe randevu aldım artık oraya gitmeyi düşünüyorum özele gidiyordum şimdiye kadar ikinci sezeryanim zorunlu olarak
Birbebekk Mervee96 en az 3 kere muayene olmanız.lazim.ords doğum için acil birsey olmadigi sürece tabi
Arsell Mervee96 sanırım 36+ itibariyle haftadan bir çağırıyor doktor. 35+3te gittim artık haftada bir geleceksin nst falan bakılacak dedi. Haftaya gel dedi