Ebrulib Merhaba anneler an itibari ile 35.haftaya girmiş bulunuyorum.çarşamba günü kontrolüm var sezeryan doğum yapacağım inş artık gününü verir 🤲 35 haftalık olan başka anneler kimler acaba
Buseirgit Ebrulib bende 9 dakika önce 36. Haftaya girdim ☺️ Yarın randevum var bakalım gün verecek mi doktorum
Ebrulib Alparslanmom__ maşallah sağlıcakla zamanında alalım evlatlarımızı kucaklarımıza sizin normal mi Sezeryan mı olacak gününüz belli mi
Kuboss-98 Alparslanmom__ ay bende bugün 35+5 oldum oğlum olcak adı da Alparslan koymayı düşünüyoruz sizi de görünce yazmak istedim 🤭😄
aselelif06 Buseirgit bende 36 ya girdim yarın ramdevum var gün isticem . Alsınlar artık dayanamıyorum
Ebrulib Buserk bende bir an önce kucağıma almak istiyorum geceleri çok zorlanıyorum gündüzler yine iyi ama geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum
Ebrulib Busraoz size ne zamana gün verdiler bazıları sezeryanı 39 da alıyormuş ben kontrole gittiğim de bakacağım ne zamana gün verecek inş 39 haftaya vermez varislerim var çok ağrım oluyor
melek87 Hepimiz sag salim hayirlisiyla vakti zamani gelince kucağımıza alalım insallah🙏benim 2 gundur biraz ağrım oluyor alt tarafimda yürüdügümde ozellikle sizlerinde varmi?
Ebrulib aselelif06 38 gibi alırlar inş havalar da çok sıcak gerçekten artık tahammülümüz kalmadı haklısınız ben de alsınlar artık diyorum herkes diypt ne kadar çok kalırsa içerde o kadar iyi ama biz dayanamıyoruz
Alparslanmom__ Ebrulib günaydın şimdilik normal görünüyor dedi doktorumuz tahmini 9 Ağustos günü ama yinede belli olmaz
Buserk Ebrulib ay bende uykusuzluk yok aslında ama bu hafta o kadar çok kasık ağrısı yaşadım ki. Dün gece acı acı inlemişim kendi sesime uyandım 🤦🏻♀️ doktorum da hep çok normal diyor bunlara
Eslam Ebrulib ,33 deyim bende öyle gece uykusunu özledim sicaktan dedim klimalinodaya gectim yine olmuyor :((