ggmom Beybitooo aksine bana ebem de hem emzir hem sağ çoğul gebelik sinyali gitsin beyne demişti sütüm geliyordu ama azdı öyle yapınca bı anda çoğaldı :)
Beybitooo ggmom aaa bilmiyorum onu bende öyle okudum yani çok sütün ne zararı olabilir ki bencede mantıklı olan bu
Lalemmm12 hanlnim pahalı marka almaya gerek yok bence tesadüf trendyolda rexon markası gördüm fiyatı 290 dı deniyim dedim gayet güzel bu arada elektrikli cekim gücü falan ikinciyi sipariş edicem yedekte bulunsun biberonu falan çok güzel geldi
Kubraalp67 Trendyolda gezerken acura diye bir marka gördüm hem elektrikli hem şarjlı. Aldık çekimini de denedik tabi göğsümde denemedim erkenden tetikler de süt gelir diye elime tutmam bile yeterli geldi öyle pahalı şeyler almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Baby2gogo Acura bende gördüm açıkçası bebebeo, elemiştim baby mom ile acura arasında kalmıştım sizce hangisi
hanlnim Hepinizi dikkate alacağım yeni markalar da öğrendim karar verip alacağım🥰🤩 ilk sağım için de devamlı düşünüyorum sağmayı mastiti engellemek vr sütü arttırmak için🙏🏻😬❤️
Crnsln hanlnim ben de phlips ve lansinoh arasında kalmıştım arkadaşlarım lansinoh kullanmış çok memnun kalmışlardı o yüzden lansinoh aldım
gktgmom hanlnim ben lansinohun elektrikli göğüs pompasını tercih ettim memnuniyeti yüksek olan bir ürün