Gzmom Merhaba , 59 kiloyum 9 haftalık gebeyim günde 4 lt su bitiriyorum. Siz kaç lt içiyorsunuz? İnş az içmiyorumdur 🫣
Alparslanmom__ Gzmom bu sıcaklarda 3 4 ideal bnde öyle günde 3 lt içiyorum ha bire tuvaletteym ama bebekte büyüdüğü için baskı yapıyor 🤭
sev_lay25 Fatmaacylnn bende 9+4 haftalığız neredeyse hiç içemiyorum sudan tiksiniyorum umarım düzelir
Gzmom Alparslanmom__ off benim daha çok yeni kiraz kadar ama bende sürekli gidiyorum bu iş biraz sıkıntı😂
Gzmom Yaa iyi bari bende acaba azmı içiyorum diye düşünmüştüm bu ince sivilceler çıkıyo falan sürekli yüzümde hatta kafamın saçımın yanlarında falan susuzluktanmı diye düşündüm ondan yaz ya şuan yeterlimi bilemedim 🫣😂
Alparslanmom__ Gzmom ilk aylarda ve son aylarda çok gidiliyor zaten tuvalette bir ikinci trimesterde rahatsn biraz😊
ikibebeliannis Gzmom iyi içiyormuşsun ben 1 litreyi zor ediyorum 3 aylık bi bardak su içsem 6-7 aylık hamile gibi şişiyorum yerimden kalkamıyorum
anneadayi__ Ben günde 2,5-3 lt net içiyorum. Yani fazla suyun bir zararı olur mu sanmıyorum ama 4 bana bir tık fazla geldi sanki 😀
Sennur16 Gzmom o haftalarda bende çok içiyordum doktorum 4litrenin fazla olduğunu böbreklerimi yoracagımı 3litre yeterli olduğunu söylemişti gercektende böbreklerim hafiften ağrımaya başlamıştı ben hamılelıkten sanmıştım.
Gzmom Sennur16 bende son kontrolde 3 lt içiyorum demiştim biraz daha içebilirsin çok güzel demişti ondan 4 ltreye çıkardım ama belki o kadar dememiitir bilemedim🫣😂
Hatci Meltemm21 ben de oyleyim su ve berdeyse butun iceceklerden tiksindim malesef😔 1.5 lt zorlayarak icebiliyorum icim yaniyo ama icemiyorum cok uzuluyorum
minnosbirkiz Gzmom günlük 1.5 litre garanti içiyorum, 2 litreyi zorluyorum 😁 ondan sonrasını içemiyorum ama 4 litre böbreklerinizi yorar, kiloya göre içilmesi daha iyi olur diyorlar, aynı kilodayız 2 litre kafii 😁
Beren44 Gzmom ilk 3 4 ay 1ltreyi bile icememistim bulantidan🥺 22 haftaligim 1 2 litre ancak icebiliyorum🙈