tarcinnnn24
tarcinnnn24 Yazdıklarınızı okuyunca 2 ay önceye ışınlandım bir an. Ben de sizin gibi 8+3′te ilk defa kalp atışı duyacağım diye gitmiştim. Ancak ilk gebeligimdi ve boş olduğu söylendi. 1 hafta daha bekledik. O sırada başka doktora da göründüm, kabullenemedim, geç döllenmiştir sonradan oluşur görünür dedim. Ama sonuc degismedi. Betam da on binlerdeydi.10 gün kadar sonra doktoruma gidip kürtaj günü aldım. Gün aldığımın ertesi gecesi hiçbir belirtim lekelenmem ağrım yokken 10.haftamda birden evde düşük yapmaya başladım. Zorlu bir süreçti. Sonrasında parça kaldığı için 5 gün boyunca kalan parçaların da düşmesini bekledim. İlaçla düşürmeye çalıştık parçaları ama yine de hepsi düşmedi. En son çare artık çok yorgun kalmıştım ve kürtaja da girmek zorunda kaldım. Çok rahat geçti. Ben özelde oldum. Aynı gün birkaç saat sonra taburcu ediyorlar ve günlük hayata devam ediliyor. Birkaç gün psikolojik olarak sıkıntılı geçti ama atlattım. Adetim baslayana kadar da duygusallik ve sinirlilik hali cok yogundu.Şu an 3 ay dolunca hemen denemeli miyim, yine aynısı olur mu diye endişe ediyorum. İstemsizce bir korku oldu