ZelihaB Merhabalar arkadaşlar 2 yıl sonra tekrar aranıza dönüyorum sanırım 2 yaşında oğlum bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim yarın kan vericem son adet tarihim 13 Haziran
Minikkurabiye333 ZelihaB kan verirseniz sonucu yazar misiniz benimde son adet 16 hziran bata 4 gun kaldi testim cok silik cikti 🤦🏻♀️ Gecen ay kimyasal yasadim sizin baya belirgin cikmis benimki cok silikti
Fatmanur12345 ZelihaB taze hamis bir duanı alırız rabbim banada bu ay güzel haber almayı nasip etsin insallah🤲🏻🤲🏻🙏🙏🌸🌸
ZelihaB Sevde345 teşekkür ederim kasık batmam ve bel ağrılarım ara ara da adet olacak gibi ağrım oldu 1 seferde miğdem bulandı
ZelihaB Smr5242 teşekkür ederim evet kasıklarımda batma oluyordu belime ağrı giriyordu bir seferde miğdem bulandı sabah kan vericem inşallah
ZelihaB Minikkurabiye333 bende 2 sefer kimyasal 1 boş gebelik sonrası tüp bebek yaptırdım hiç bir sıkıntımız yoktu ama olmadı bir türlü tüp bebek tuttu 2 yaşında oğlum var buda korunmasız ilişkiden oldu tabi nasip olur bir sıkıntı çıkmazsa
Songul9797 Minikkurabiye333 merhaba testi tekrarladiniz mi ne oldu acaba bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay acaba diyordum bı umutla 🥹🤲
ZelihaB Fatmanur12345 amşnn çok çok amin rabbim isteyen dileyen anne olabilecek herkese nasip etsin inşallah sende güzel haberler alırsın tez vakitte kalbini temiz tut alan veren rabbim ben çok mücadele ettim gerçekten