Gulsahakancgr noble1 sınır var bende 480 TL sınır vardı alt sınır bende sipariş verdim bekliyorum Slingde uygun du almayı düşünen varsa Trendyol da 700 TL olanı 163 TL ye aldım
noble1 Gulsahakancgr yaa ben zaten birden fazla ürün verdiğim için fark etmedim demek ki alt sınırı🤭 bebekle alakalı olan şeylerde acaba dedim hani kalitesi nasıldır bilemedim yoksa fiyatlar harika
noble1 Merve_3351 daha kullanmadım açıkçası o yüzden onla alakalı yorum yapamayacağım ama kararmamasını beklemek biraz ütopik olur 35 liraya aldığım yüzükden 🤣
Annecik02 Prensesannesi123456 bende öyle okumuştum ablam sipariş verdi onun ürünlerin gelmesini bekliyorum gelirse hemen bende sipariş vericem ama burdan sipariş verip de gelen çok olmus
Merve_3351 noble1 Paslanmaz taki yazan takilarda var onlsra biraz güvenesim geliyorda elebtte çoklu ucuz olan takilar muhtemelen kararjr
Maviyesill Merve_3351 güvenilir ürünler güzel geliyor ama kartını kaydetmeden sanal kart oluşturup alışveriş yapılması lazım sonra karttan para çekmeler oluyormuş bide başka bazı şartları da var
Prensesannesi123456 noble1 hangi ürğnleri aldınız acaba memnun kalmışsınız orda da trendyol gibi aynı satıcı olması şartı varmı kargo bedava olması için Ben kızıma çok güzel tokalar beğendim çok güzel elbiseler görünüyor
Maviyesill Prensesannesi123456 5000 tl ye kadar sipariş veriliyor aylık 5 kargo hakkı var ama bi kargoda istediğin kadar ürün alabilirsin kozmetik gümrüğe takılma daha çok oluyormuş bi de eşya mobilya gibi şeylerde 30 kg a kadar ürün alabiliyormuşsun