erkencikus_ Kendimde skolyozdan supheleniyorum ilk hangi dala gitmem gerek beyin ve sinir mi yoksa ortopedi mi
Tutaste_ erkencikus_ erkencikus_ ortopediye gidiyosun o seni mr gönderiyo beni çyle yaptılar bendede var skolyoz
Deletedmom_110 erkencikus_ Ben de skolyoz var canım yılda bir kez kontrole gidiyorum ortopedi Bölümüne gitmen gerekiyor
cakebabe erkencikus_ ben ortopediye gitmiştim o beni fizik tedaviye yönlendirdi direk o bölüm bakıyor ordan alabilirsin
erkencikus_ beyzanururey bende öyle diyorum ama beyin ve sinir diyenler var o yüzden şüphe ettm teşekkür ederim
beyzanururey erkencikus_ radyoloji teknikeriyim canım ilk ortopediye gidiliyor röntgen çekiliyor orada var mı yok mu tespit ediliyor
erkencikus_ Tutaste_ ilk teşhis ama benm ben kendi suphelerimle gidicem iki dal da bakıyor saniirm ya ortopediye almistim
erkencikus_ Tutaste_ ben bayadir hissediyordum ama skolyoz olduğunu anlamamistim dün arastirdim ve skolyoz 🥺 Bel çukurlarim.esitsiz sağ sırtım çıkık biraz ağrılarım var öyle öyle farkettm emzirirken çok kötü oluyor sırtım
Tutaste_ erkencikus_ maalesef benimde var bpyunda belde gogus kafesinin orda 3 yerden yamurlmuşum kendimi 🤷 30 derece benim bide
erkencikus_ Tutaste_ ne zamandır var acaba Tedaviniz ne şu an korse falan veriliyormuş Ben 7 8 senedir fark ettm ama ne blim belim asimetrik sanıyordum inşallah ilerlememistir
Tutaste_ erkencikus_ bana doktor bukdar ymuklığa iyi dik duruyosun yine demişti. Aça cok ahrılrıö oluyo iki ay süren ağrılarım oldu benim yataktan kaynaklı değiştirdim rahatldım
erkencikus_ Tutaste_ ben bide 8 sene evvel çekilen ciğer rontgeninde omurga yamuklugu farkettm dün e nabızdan gördüm 2016dan kalma doktor smdikiyle karşılaştırıp ne kadar ilerlemiş bakablir sanırım
Tutaste_ erkencikus_ fazla bi tedavıso yok egzersiz ameliyat yada korseyle duzeliyosa korsa. Ameliyat cok pahalı 100 bim civarındaydı
Tutaste_ erkencikus_ ağır taşımadıysan cok ilerlememiştir . Cok agır taşıdım ben bide ytagım cok kötüydü en son 2012 de gitmştim bşde gecen sene gittim 7den 30 a cıkmıstı
erkencikus_ Tutaste_ 2 aylık bebeğim var daha da arttı emzirirken çok ağrıyor 3 yaşında kzim var onun doğumundan sonra bu ağrıyı hatrliyorum çok kotuydum keşke o zaman bilseydim gitseydim
erkencikus_ Tutaste_ sende ihmal etme bence ya Giyim mağazasında çalıştım çok ağır kaldirirdim çok pişmanım suan