Fatmaacylnn Dfnsyn karnınızı rahat açabileceğiniz kıyafet giyerseniz daha iyi olur sadece jel sürüp bakıyorlar bende çok baskı uygulamadılar gayet rahattı 🥰💕
Dfnsyn 5sezeryanim inşallah gözükürse o zamana giderim zaten. Çünkü devlete gidiyorum sık sık kabul etmezler bence
Fatmaacylnn Dfnsyn ben 5 haftada keseyi görmüştüm 6. Haftada doktor tekrar çağırdı kalp atışını duyalım diye ultrasonda kalp atışı daha küçük olduğu için duyulmadı alttan bakarak duyduk
Fatmaacylnn Dfnsyn evet tam 5 ken keseyi normal ultrasonda gördük, normalde acılı olur diye çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı ondan da sıkıntı çekmedim
Fatmaacylnn dmlkcrr zaten şikayetiniz nedir diye soruyolar 😄 bende acilden test yaptırdım değerim yüksek çıktı kadın doğuma yönlendirdiler dedim oda ultrasonla bakalım dedi ve keseyi gördük 😍
Irmm2816 Dfnsyn devlette genelde alttan muayene ediyorlar bende 7. 4 ken gittim kalp atışı için alttan bakmak istedi ama eskiydi devlet hastanesi belki ondandır
Irmm2816 Dfnsyn bende kabul etmedim ilk haftalar herkes alttan baktırma felan dedi çekindim açıkcası ama ultrasonda gördüm kalp atışını mesela sesini duyamadık cihaz çok eskiymiş diyede göründü sonuçta
Nznks Dfnsyn resim bile aldım ben Ogün kesenin tarihi var üstünde isterseniz atarım ama direk aynı gün görüldü ve betam öğün 89 du
Emisen7 Dfnsyn ben 5 haftalık keseyi gördüm 2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah kalp atışını duyarım
Irmm2816 Dfnsyn bu arada ben keseyi gördüğümde 3402 ydi değerim 5 mm di kesem inşallah sende görürsün içini ferah tut
dmlkcrr Fatmaacylnn inşallah bizde yarın görebiliriz 🥹 ilk bebeğimiz ve çok heyecanlıyız Rabbim sağlıkla büyümelerini ve sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah ❤️