Flower1227 Merhaba yumurtlama gününden dokuz gün sonra kan verdim negatif çıktı. Gebelik olsaydı belli olur muydu yoksa erken mi test yaptım? Bu durumu yaşayanınız sonrasında pozitif gören var mı aranızda?
Dilekulgtt Flower1227 bir gebenin günlüğünde gormustum yumurtlamadan 17 gun sonra test yapilmasi daha dogruymus. O yuzden erken olabilir belki canim senin için
SSultaann Flower1227 gebelik için adet gecikmesini mutlaka bekleyin en doğru sonucu o şekilde alırsınız çünkü bazen geç döllenme vs. Olabiliyor
Fatmaacylnn Flower1227 adetinizin gecikmesini bekleyin genelde o zaman doğru oluyor inşallah hayırlısı olur 💕🥰
Flower1227 Dilekulgtt genelde yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum zaten mecbur adet gecikmesini beklicem doğru sonuç için teşekkür ederim
Mzzz SSultaann geç döllenme demek adete yakın zamanda yumurtlamak oluyor hanımefendinin yumurtlama zamanı belli zaten 9 günde cikanda var ama yinede adet tarihini beklemek en doğrusu
Ndnjcbdmlskrjjr Ndnjcbdmlskrjjr nırmeldede gecirmek oluyodu 40 günde bir oluyodum adet ama bu defa 44 gün fılan sürdü test yaptım bende gebelik çıktı kandada2656 cikti
Mzzz Ndnjcbdmlskrjjr neden sağlıklı olmasın değeri çok iyi sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah hayırlı olsun 🤗
lilyum_ Flower1227 evet canım yumurtlamadan 10 gün sonra kanda negatif çıktı. Kan verdikten 2 gün sonra siddetli kasık ağrısı yasıyordum gebelik testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım bu sekilde çıktı. Simdi 2 günde pozitife dönmüş olma ihtimali var mi diye düşünüyorum
Ndnjcbdmlskrjjr Mzzz amin cnm benim bir tane gebeliğin çok sorunlu gecmişti korkuyorum açıkçası herseyi en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum vefat etti dıgdu cnm kiİm 10 gunluktu o yızden takıntılıyım biraz
Flower1227 Mzzz düzensiz bi adet döngüm var sat 12 Haziran. 30 haziranda yumurtlama günümdü geçen aylardan takip ettiğim kadarıyla da yumurtlamadan 17-18 gün sonra regl olmuşum. Geç yumurtlama değil midir sizce?
SSultaann Mzzz ben hanımefendi için değil genel olarak söyledim ki bütün doktorlar da gecikmeyi bekleyip öyle idrar ya da kan testi verin diyor çünkü hüsrana uğrayan çok oluyor hanımefendi
Mzzz SSultaann anladım canım genel söylediğini bilemezdim bende zaten en azından adet gününü beklemesini söyledim kimisininki 9. Gün çıkıyor ama herkes aynı olmaz