Rosemihra Diyoler sarıgazideyim evlenince buraya direk oturdum . Kendi evimiz site içinde, evimi seviyorum sadece 🫠 yoksa sevilecek yerler değil dediğin gibi . Sen tam neredesin
Diyoler Rosemihra hahahah benim de aynı sekilde oldu. Ev bakarken serifalide bakmıstık cok ucuk ve sacma sapan evler vardı en son bu evi cok beğendik evimizi seviyorum ama sitedekiler cevre hic bizlik değil. Be metrolifedayım. Şerifalideyken de kamilkoç gelen yolcunun oldugu sokaktaydım 😂
Rosemihra Diyoler aramız 5 dakika :) yani gerçekten benim de çevremdekiler kafam dengim değil hiç burda arkadaşım yok . Ben de komilkoçun yukarısındaydım. Kayınvalidemlerde şerifalide oturuyor . Her gittiğimde ev bakıyoruz eşimle yürüyüş yaparken hayal işte 😂 14+1 gebeyim bazen kalmak zorunda kalıyorum şerifalide içim açılıyor
Diyoler Komsu cıktık iki yerde de sizin isminiz neydi? Belkş tanısmısızdır bile ben Hülya bakkalın yan binasındayım karadeniz market 😂😂sancaktepeyi tarif etseniz de bilmem. Serifalide insanlar gülümsüyordu burda herkese defaatle selam veriyoruz cevap bile vermiyorlar
Rosemihra Diyoler e sen de Tavukçuyolu caddesine yakınsın çok aşağı değilsinnn 2 dakika aramız , kayınvalidemlerde tam caddenin yanında cafeler var Amazon falan ,a101 var ordalar:) kendi ailem taşındı artık memleketimize buraya geliyorum artık ben de.
Diyoler Hee siz daha petrole dogrusunuz evet cok yakınmısız, sarıgazide hangi sitedesiniz ben bi te allice biliyorum ilerde bi de ken etrafımdakileri
Rosemihra Diyoler Allice sitelerin ilerisinde bizim 2li bir site Sancaklife . Metro açıldı daha yeni ona seviniyorum sürekli Ümraniye gidiyorum:))
Diyoler Bilmiyorum ama yakınmısız bi gün görüselim insallah 🥰 valla metro acıldı ama anneme gitmek yine zor dudulludan minibüs yapıyorum ama cok sıcak cok bekliyorum minibüsü 🙈
Rosemihra Diyoler Olur tabi inşallah görüşelim kimsem yok buralarda valla sıkıcı bir avm bile gitmek iyi geliyor . benim burdan direk 131ys geçiyor canım .
Diyoler Rosemihra a o iyiymis bana ögret 😂 kimsem yok deme ya zaten duygusalım kahroluyorum görüşürüz insallah destek oluruz birbirimize 🙏🏻
Rosemihra Diyoler öğreterim tabii, kolaylık olurr . Ah ah benim de kimsem yok neyse destek oluruz artık . Hamile misinn
Diyoler Ben de burda tekim kimse yok iki tane komsuyla tanıstım 2 kere ben aradım daha arayan soran yok valla insan bi can arıyo kendine bi kahve icip sohbet edicek iyi düzgün insan yoktu. Dün de cok seker bi arkadasla tanıstım burdan o da buralardaymıs inşallah görüşürüz hep beraber 🥰
Rosemihra Diyoler aynı aynı benim de burda konuşacağım , bi kahve içebileceğim kimsem yok kafa dengi . Çok iyi olurr buluşuruzz bir değişiklik olur yakınlık olur