Rosemihra ay bizde ilk zeynep elmaliya gittik esim arastirmis yorumlari iyi gidelim dedi neyse gittik canim canim diyip duruyor dinlemiyor yuzume bakmiyor sinirlerim bozuldu ben buna gitmem yapmacik bu dedim, bu doktora giricen canan hocayi kestirdim gozume sosyal medyasini aktif kullanmiyor hakkinda yorum yok ama fotoğraflarinin altina insanlar canim hocam yazmisti buna girmek istiyorum dedim ayni gun canan hocaya girdim ve dedim buldum doktorumu esimde sen tamam diyorsan banada tamam dedi canindan bezmisti doktor hastane gezmekten😃 aslen adanalı Canan hoca, adiyamanda gorev yapmış, cerrahpaşa tıp mezunu, uzmanligini zeynep kamilden almis arastirdim 😊 canan hoca biraktirmaz aslinda fitili ona sordun mu canim birakirken? Tüp bebek diye devam ettirir ne olur ne olmaz diye çünkü fitil erken dogum riskini kanama vs riskini %10 azaltır, ben hala kullaniyorum her muayene sorar fitili birakmadin dimi diye 35 de bırakacağım oyle soyledi kendisi. Sen agizdan mi aliyorsun progestani ? O mide bulantisi yapar ki, ben vajinal fitil olarak kullandim hep yoksa kusardim