Edugumoglu Fulya acıbadem anne bebek dostu hastanelerden eş girebiliyor ve anne isteklerinede saygı duyuyorlar ben orda yapacağım kısmetse
2kizannesi- Aysears Pendik Remedy hastanesinde komşumuzun oğlu girmişti eşinin yanına sezeryan. Ama eşi Brezilyalı yabancı o yüzden tölerans tanımışta olabilirler 🤷🏻♀️
Ruyam34 Aysears Beylikdüzü medilife hastanesi normal Doğuma eş alınmaktadır . Sezeryan ise doktor kararı değişiyor ama normale her doktora giriliyor
Dilan5334 Ruyam34 Medilife normal doğuma da sezeryana da eş almıyorlar Cuma günü sordum öyle söylediler. Ben sırf eşim doğuma giremiycek diye değiştirmek istiyorum hastaneyi
Ruyam34 Aysears yok canım bilmiyorum sormadım özel sağlık sigortam 2500 ünü Karşılıycak okadar tutmaz sanırım hiç bir fikrim Yok
Aysears Aysears bu arada doğum ücreti koç hastanesinde 5500 normal doğum 2 gün yatış veriliyor. Ve bu rakam 2018 için geçerli bakalım 2019 da ne olacak 😱
Ruyam34 Dilan5334 öyle bir şey Yok doktorla alakalı bir durum Ali Sunay normal Doğuma alıyor senin doktorunla alakalı bir durum . Kendi tercihi ne isterse Mesela Selda Öztürk sezeryana da normale de alıyor
Dilan5334 Ruyam34 Selda Örnek mi Öztürk mü dediğiniz ? Selda Örnekse bugün mesaj attım eşim doğuma girebilir mi diye sezeryanda yasak diye cevap verdi
esra_nur BMA sefaköy medipol de fiyatlar normal 1350tl, zorunlu sezeryan 2200tl, isteğe bağlı sezeryan 3000tl
Ruyam34 Dilan5334 benim şuan normal Doğum görünüyor Ali bey sen istemesen de ben eşleri zorla sokuyorum zaten demişti 🤗🤗 bi espiride olmuştu Ali bey normale alıyor sezeryan almıyorum dedi
Dilan5334 Ruyam34 Evet sezeryana yasakmış malesef :( inşallah normal doğum olur sizinde benimde. Ben Selda Örnek Hanımoğluna gidiyorum. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin