Rumeysamete Kızlar dua eder misiniz 1 cm açıklık var sancım nst de çıkıyor suni sancı verilecek hayırlısıyla atlatayim duaya ihtiyacım var 🥲
[silindi] Rumeysamete Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun, kendinizi bunaltmayın geçici bir süreç olduğunu kavuşacağınızı kendinize telkin edin. Ne kadar rahat psikoloji o kadar pozitif doğum inşallah ☺️
zeyasya Rumeysamete ay burnumun direği sızladı şuan okuyunca Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede kucagına alırsın 🤲🤲
EceNaz26 Rumeysamete sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu, Rabbim bir avazda kurtarsın🥰🙏🏻 kaç haftaliksiniz acaba bende 1 bucuk cm açıklıkla sancıyla yatıştayım suni vermiyolar
Nhrr EceNaz26 suyunuz geldi mi acaba sonra belli bir süre varya bebek için. Niye yoruyorlar sizi suni sanciyi verip hizlandirmalari gerekiyor. Başka türlü açılma olmaz eğer onunla da olmazsa sezaryan olur zaten.
Rumeysamete EceNaz26 40 oldum bugün canım nişanim da geldi nst de sancı da çıkıyor desteklemek için alttan fitil verdiler
Rumeysamete Nhrr suyum bitmek uzereymis çocuğun ben farketmedim dün akıntıyla beraber biraz gelmişti okadar
Rumeysamete Nhrr evet biliyorum bakalım bir saat oldu vereli hayırlısıyla olsun da yavrumu kucağıma alayım inşallah