xhbgns Birbebekk Ben detayli fatura goremiyorum pay olcere gore bolundugu icin 591 tl atik su mu ay daha neler.
xhbgns Pamuk Ben yasadigimiz yuzyildan nefret eder oldum, su 1000 geldiyse elektirik 2000 diye bekler olduk. Istanbul’da ozellikle artik gecinmek iyice zorlasti…
Dilek_04 xhbgns Cidden bu ne ya bizimki 672 gelmiş nasıl oluyor anlamıyorum cidden 2 kişiyiz evde sadece bulaşık , çamaşır ve banyo yani bu kadar gelmesi çok fazla
xhbgns Dilek_04 Kiz biz se 2,5 kisiyiz cocugu yarim sayiyorum tamam cok camasir yikiyorum her gun bulasik makinesi vs de calisiyor ama o kadar da harcadigimizi dusunmuyorum ya 🤷🏼♀️ Ne yapcagiz boyle
xhbgns Kardelen120o Senin yine az kalmis ama diger rakamlara gore bence sanslisin dhskshs artik neye sevinir olduk…
Tugcev xhbgns Son 3 aya baktım sırasıyla 146, 192, 220 gelmiş. Bu ay ise 350 😂 200lerde gelen tek faturamdı 🤦🏼♀️ 350 tamam çok değil gibi diğer gelenlere göre ama şu ana kadar bana gelen faturalara göre çok 🤦🏼♀️ Asgari ücret dışında her şeye zam zaten…
xhbgns Tugcev Evet sana kademeli yapmislar 😂😂 bakinca 350 cok degil ama artis orani yine cok ben anlamadim bu isten ya 🤷🏼♀️
xhbgns Melike_4949 Bence ona arti zam da eklenmis ben gorunce soka girdim yanlistir falan diye yonetimi aradim hatta dedik yanlis okumussunuzdur pay olceri tekrar okuyun 😂
xhbgns Prensesannesibir Ay deme elektirik korkulu ruyam su an onu bekliyorum bu ay hem zam hem klima eklenecek zaten 600 civari geliyordu herhalde 1500-2000 gelir
1prensesannesi__ xhbgns bana dogalgaz 64 gelmis(igdaş) Su faturasida 290 gelmis(iski) Bu aralar fazla su kullaniyoruz malesef hamileyim sicaklara dayanamiyorum kisa süreli kaliyorum ama gunde 3 kere duş aliyorum kizim her gun yikaniyo esim de gunde 2 kere giriyo ise giderken ve gelince bide sürekli camasir yikaniyo haliyle ilk defa bu kadar su geldi normal mi bilmiyorum
xhbgns 1prensesannesi__ Aaa ee ayni sartlardayiz 😂 Kiz sana cok iyi gelmis aman de yani ayni sartlar altinda kullaniyoruz aman dilini isir da senin de fatura yukselmesin
Salihahncrl xhbgns 914 lira bana 911 lira da kayınvalideme gelmiş aynı apartmanda oturuyoruz , faturayı elime alınca şok geçirdim ki evde öyle mutfakta yemek pişmiyor sadece duş ihtiyscı için kullanılan birşey olmasına rağmen ben çok şaşırdım bilemiyorum 🤦🏻♀️
xhbgns Salihahncrl Ben de ayni sekilde soka girip sasirdim ben yemegin suyunu da hazir kullaniyorum bu arada sadece mutfakta banyoda sicak su, makinelere de soguk su kullaniliyor yani asla anlamandiramadim 470 tl geen fatura nasil olur da bu fiyatlara cikar. Ne yapacagiz sasirdim hadi bizim durumumiz iyi diyelim oduyoruz ee dar gelirli ne yapsin? Ya da kayinvalideniz gibi yuksek fatura gelen ornek veriyorum esi emekli olan ek geliri olmayan biri farz edelim (sizinki oyle oldugundan degil oylesine ornek olsun diye) 10000 lira ile hadi zamli 12500 alsin 13000 alsin nasil gecinecek bu insanlar ya. Iyice soyuyorlar bizi artik.
Dilek_04 xhbgns yok ya o kadar harcamıyoruz. Cidden aylık 3 4 bin sadece faturalara gidiyor Allah yardım etsin herşeye zam zam 💆🏻♀️