Msdlnmn Lesyaa yok eger kiza hamileyseniz sizin guzelliginizden alir eger oglan annesiseniz size güzellik katar
Vethekelif Benyani kız bebek annenin güzelliğini alır derler ben güzelleştim hamilelikte benim kız cirkin mi olacak yoksa tam tersi oldu ben onun güzelliğini mi aldım😀😀😀😀
seyma281015 Ben kızımda güzelleşmiştim kızım da bana hiç benzemedi. Demekki benden almadı bişeyler gitti baba tarafından aldı 🙄🙄😂😂
Nrmnulkr Kız bebeğim olacak ama herkes bana geliyor çok güzelleştin yüzüne ışık geldi resmen inatla bu erkek diyorlar bilemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Lesyaa Nrmnulkr banada ilk 5ay öyle dediler hatta kesin erkektir dyolRdı ama 38haftamdaym kız😀ve son iki ayda çirknleştm
semrakarahan Lesyaa basligii okudum bennnn ☹ boyle degildim kizim beni cirkinlestiriyor oyle kolay kolay sivilcem cikmazdi bi yerde bitiyor biyerde basliyor derlerya kizlar annelerinin guzelligini aliyor anneler cirkinlesiyor die ondandir insallah 😀😀🤗
Atlarlayasayan Kızımda hiç çirkinleşmedim ben ve aynı bana benziyor :) şuanki erkek bunda da güzelleştin diyorlar demekki hamilelik bana yarıyor 😂😂cinsiyetle falan alakası olcapını sanmıyorum 😊