Alparslanmom__ Deletedmom_110 AA oğlumun adası olacak bizde temmuz sonu Ağustos başı doğumum görülüyor 35 haftalık hamisim 🫄😊
Deletedmom_110 Alparslanmom__ Ayy evet🥰bizde 30. Haftadayız İkinci sezeryan olacağı için planlı olacak Eylülün Beşi ve onu arası olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun senin paşada sağlıkla gelsin 🧿💙
Musel Alparslanmom__ benmde bir oğlum var 4 yaşında onun adını ben koydum şimdi ikinciye hamileyim eşim erkek olursa alparslan koyucam demişti güzel isim beğenmiştim ama kızım olacakmış 😊
Alparslanmom__ momofmychildren benimde aynı doğum tarihim smdilik normal doğum görünüyor dye net tarih vermedi doktorum siz kaç haftalıksnz?
momofmychildren Alparslanmom__ 36 hafta olduk bugünn haftaya çatı muayenesine gireceğim şu an normal düşünüyoruz
Alparslanmom__ momofmychildren bizde 35 haftaligiz 🙏😊bebek baş aşağı pozisyonda bizimde bakalm dönmezse son ana kadar belli olmuyor çünkü
Alparslanmom__ momofmychildren ay ben çatı muayenesinden korkuyorum biraZ açıkçası sız muayene olunca haberdar edermsnz benu süreç nasıldi diye gerçi herkesin acı eşiği farklı oluyor ama işte azda olsa psikolojikmen insan pozitif şeyler duyunca rahatlıyor acikcasi