BT- Kızlar çok midem yanıyor şu anda evde sadece rennie var içebilir miyim kullanan var mı şurup değil şeker gibi emilen olandan var
Cansu-2600 BT- Rennie iciyodum bende iyi geliyor şimdide gastren Duo diye bı şurup yazdı doktorum oda aynı rennie gibi onu kullanıyorum rahatlatıyor
BT- Alparslanmom__ Bi kaç gün sonra gidicem kontrole soylicem ama şu an çok rahatsız oldum onu kullanayım izin veriyorlarmış
Alparslanmom__ Skck her hamiş annelerin sorunu galiba bnde uyuyamıyorum şuan mide yanmamdan 35 haftalık hamisim
Rumeysamete Bana çok iyi gelen gaviscon gece gündüz onu içerim hemen yandığında geçer çok şükür geceleri daha çok oluyor bı kaç haftadır 39+6 haftalık hamileyim
Cansu-2600 BT- Benimde bı dönem bu haftalarda oldu sonra geçti şimdi 25+4 olduk efsane yanma çekiyorum heleki bugün sabahtan beri elimde şurupla geziyorum resmen çok içmekte istemiyorum ama bugün beni mahvetti 😁
Civciv53 BT- bulundur canım yudum yudum içince iyi geliyor birde yağlı ağır şeyler yeme geç saatte de yemek yemeği bıraktım ben anca öyle rahatladım. Birde salatalıkta iyi geliyor bana tuzsuz böyle sulu sulu yiyorum midemi bastırsın diye