FairyMoon HoneyDay @Sahra1221 @Lamiaah @Qwert2211 @Ozge5413 @imcakir @Beybyi @Bbcrrr @Cicekkadin @Kub-ra61 HoneyDay Kızlar durumlar nedir değişiklikler var mı?
Kub-ra61 FairyMoon bende vajinadan şeffaf renkte su geliyor 2 gündür belirtimi bu anlamadım sizce varmı böyle bişey kızlar
Bbcrrr FairyMoon 3 gün kalmış baktım şimdiiii, böyle iştahım arttı doymak bilmiyorum, yedikten sonra da hafif mide bulantım kalıyo ay ne bilim ara ara kaşık ağrısı var çözemedim adet mi o mu test te yapmadım gecikirsem öyle yapim diyorummm
HoneyDay FairyMoon canım benim göğüslerim çok şişti onun haricinde bi belirtim yok arada bi belim ağrıyo ama adete 7 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🫠
FairyMoon Kub-ra61 yani genel olarak akıntınında belirti olduğunu söylüyorlar ama farklı sebeplerden de akıntınız olabilir
FairyMoon Bbcrrr bende test yapmayacağım belki 17sinde sabah ilk idrarla yapayım diyorum inşallah sonuç pozitif olursa o gün yıldönümümüz çok güzel olur 🥰
FairyMoon Sahra1221 hayırlısı olsun canım kendini üzme yumurtanı kaliteli hale getirmeye odaklan başka sıkıntı yoksa olacaktır inşallah
Sahra1221 FairyMoon onu yapıyorum başka bir şey elden gelmiyor. Çok dua ettim ama artık akışına bırakıp hayırlısı diyorum.
FairyMoon HoneyDay yumurtlama zamanını biliyorsan eğer geç döllenme değilse dediğin gibi canım olsa çıkardı şimdi. Bende moralim bozulmasın diye test falan yapmıyorum
Qwert2211 FairyMoon benim adete 10 gün var daha . Ama çatlatma oldugu ıcın 18 inde test yapmayı planlıyorum 13. Günü olacak iğnenin üstüne . Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz