FairyMoon HoneyDay benimde bat 18 karnımda regl ağrısı gibi hafif bir ağrı var ama bugün vajinal muayene olduğum içindir diye düşünüyorum
Beybyi HoneyDay benimde bat 25 hayırlısı belirti diye söylediğim geçen ay olan şeyler negatif çıktı o yüzden belirti olsa da ona yormuyorum hamilelik olmasa da o belirtiler normal hayatta da oluyormus😅😅
Ozge5413 Bat 20 ama benim bugün çok ağrım vardı ve peçeteye kahverengi akıntı geldi yerleşme kanaması mı adet kanaması mı diye ayırt edemiyorum. Sümüksü kahverengi akıntı geliyor. Bata daha var ama adet bitiminden sonra hemen ilişki yaşadık 3 4 gün. Bugünde üzerinden 12 13 gün geçti böyle kahverengi siyaha yakın akıntım ve sümüksü yapıda akıntım var. Erken mi adet oldum yoksa yerleşmemi sizce kafam çok karışık
Bbcrrr Ay merhaba benimde kaşıklarda batma, akıntı, iştah artması, koku hassasiyeti, uyku hali vs bazen diyorum acaba enfeksiyon mu var çözemedim ya… iştahım artınca şüphelendim çünkü ben hiç yemek yemiyordum
Sahra1221 O düşünceye yoğunlaşınca her şey belirti gibi geliyor. Umarım gerçekten hamilelik belirtisi yaşarız. Yumurtlamadan 12 gün sonra kaset testte çıkar
Cicekkadin Benim 17 temmuz bat. Göğüslerim sızlıyor 2 gün süren bir kasık ağrım oldu şimdide gaz problemim var. Bugün gebelik testi yaptım negatif sanırım erken oldu. Ne zaman kan vereyim sizce teste çok geç düşüyormuş belki hamileyimdir ümidiyle bilemedim
Kub-ra61 Cicekkadin çok erken yaptınız gebelik testini adet geçtikten 3 gün sonra yapmalısınız ilk kana sonra idrara geçiyor
HoneyDay Benimde bat 20. Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar inşallah güzel haberler alırız. Bat tarihlerinde tekrar yazışalım 😂
Sahra1221 HoneyDay biraz erken gibi. Ama ilk gebeliğimde sırt bel ağrısı yoğun yaşamıştım 10 gün kala başlamıştı. Kürtajdan sonra gebelik için daha titiz bakıyorsun inceliyorsun benim de o psikoloji .
FairyMoon HoneyDay @Sahra1221 @Lamiaah @Qwert2211 @Ozge5413 @imcakir @Beybyi @Bbcrrr @Cicekkadin @Kub-ra61 HoneyDay Kızlar durumlar nedir değişiklikler var mı?
Haomwok2m Benimde belirti yok zaten doğru düzgün değerlendirmedim ama her ayki gibi ümit var hep aslında böyle olmasaydı iyi sonundan üzülüyorum inşallah bu ay gebelik haberin alırız 13 yıldır bekliyorum 😢