Mervett Kızlar 37+3 teyim sancılarım çıkıyor nst de doktor bebeği strese sokmayalım alalım diyor sezaryen olacak ama erken değil mi ya bu haftada doğum yapanlar var mı süreciniz nasıl geçti
Sarina98 Mervett benim oğlumda 37+3 te doğdu, sıkıntı olursa 1haftalik küveze alıyorlar ciğerleri gelişiyor. O kadar. Ama kilosu herşeyi normalse sıkıntı olmuyor.
Umutaren Mervett keşke bana da alalım dese şuan 38 de alcam dedi 39 a gün verdi dayanamıyorum artık vajinamda acayip baskı var uyku uyuyamıyorum doğru düzgün bari uyuyamadigima değse diyorum çok erken değil normal çoğu gelişimi tamamlanmış durumda bebeklerin kuveze de girmez
snowglobe Mervett 36+2 de doğum yaptım. Suyum azaldı ve nst de sancı çıkıyodu. Bi problem yaşamadık çok şükür
buseyusuf27 Mervett kızım 36 da doğdu 2020kg 46cm kuveze grmedı cok sukur suan 4 yasında bnde 37 hqfta gebeyım oğluma yarn kontrolm var oglum 1 hqfta onde gdyo haftaya doğum dedi ama sancım cıkarsa bu cuma alır dıye dusnyorm
ggmom Mervett gelişimi kaçıncı haftada peki . Benim ilk oğlan 36+4 doğdu gövde 37 baş ve ayaklar 39. Haftadaydi gelişimi iyiydi kuvoze gerek kalmadı doktor alalım diyorsa gelişimi iyidir bence korkacak bişey yoktur ben hissetmedigim halde aşırı sancı çıkmıştı apar topar aldilar akşamına kontrole diye gittiğimde:)
Mervett ggmom gelişimi 39. Hafta ile uyumlu kilosu 3200 dedi doktor solunum sıkıntısı dolayısıyla korkuyorum ama allah ne demişse o olur stres yapmayı bırakıp oluruna bırakacağım
selin9889 Bende 37+5 teyim tansiyonum yüksek çıkıyor ölçümlerde bebeğim 3000 kilo herşey normal demişti pazartesi günü gittiğimde yarın yine çağırdı tansiyondan dolayı sıkıntı yaşar mıyım
Mervett selin9889 hakkınızda hayırlısı olsun tansiyon önemli bi faktör bebeği etkiliyor ama inşallah yüksek çıkmaz
Babyycutee Mervett bende 37+4 ye doğum yaptım kilosu 2800 dü herhangi bi sıkıntı olmadı bence kilosu iyiyse bir sorun olmaz diye düşünüyorum
erkulneslihan89 Mervett bende seninle aynıyım şuan cuma günü geliyo inşallah alicak doktor um bı sağlık sıkın tisi olmaz dedi ama inşallah olmaz diye düşünüyorum Rabbim ne nasip eder de onu yasiyoruz inşallah sağ salim alırsıniz kucağınıza 🫶🤲
Mervett erkulneslihan89 çok teşekkür ederim allah razı olsun sende inşallah sağ salim alırsın kucağına
_yeni1tazeanne_ Mervett 37+3 De sezeryan doğum yaptım şükür küveze girmedi evimize beraber geldik 🤲🏼❣️
Eceninannesii Mervett 37.hafta erken kabul edilmiyor ,artık 37 den sonrası normal gelişim,doğum olabilir anlamında …Bana da doktorum 37 .hafta demek miadını doldurdu anlamındadır ,istediği zaman gelebilir demişti ☺️içini ferah tut 🌸
ggmom Mervett kilosu da aynıymış benimkiyle iyi olur herşey Allah’ın izniyle bebeğine güven :) Allah kolaylık versin