Alyask Angel161023 kaçıncı haftada erkek olduğu kesınlestı acaba ? Erkek erken gösterir derler ya bende 11 haftalık olunca bakacak doktor
Mervetrkgl Alyask benim 12 haftalıkken dr göremedi küçük dedi bugün 16 haftalığım erkek dedi ki bende gördüm
Angel161023 Alyask 12. Haftada tahminde bulunacaktı doktorumuz ben tahminle gitmek istemedim netleşince söyleyin dedim 16. Haftada netleştik 😌 zaten fetal dna yaptırmıştık orda da çıkıyor cinsiyet
Alyask Angel161023 tabi netleşmesi için 16, haftayı bekleyın dıyor doktorlar benım var bıraz daha 🥹 sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Selcanmeral Firdevs27 oğlumda erkek gösteriyordu bu bebeğimde de kız gösteriyor doktorum kız dedi normalde inanmam böyle şeylere ama tuttu bizimki ☺
Aleynaceyhannnn Firdevs27 çin rus kan değişimi hepsinde kız çıktı ve kızım olucak oğlumda da çin takvimi tutmuştu yine rus takvimini ve kan değişimini o zaman bilmiyordum
kedidirokedi Firdevs27 google a çin takvimi yazıp ilk çıkan sayfadaki tuttu 2. Gebeliğim diğerleri hep yanlış çıktı
Tutaste_ Firdevs27 benim doğru cıktı kendi yaşıma göee bakınca . Cin takviminde +1eklemen gerekiyormuş heralde oylede erkek cıktı bilmiyom
Pelinezmiram Esum48 gebe kaldığın ay yazan yere son adet gördüğüm ayımı yoksa hamile oldugun aynı onu çözemedim🤣
1Prens1Prenses53 Firdevs27 benim ilk çocuğum erkek çıkmıştı erkek doğdu.şimdi hamileyim 19 haftalık doktor kız dedi eğer değişmezse bunda da doğru çıktı.🌸